עבור לתוכן

המלצה לרכישת רסיבר למערכת קולנע עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

הייתי מעוניין לקבל המלצה לרסיבר למערכת קולנע שתשמש רוב הזמן לצפייה בסרטים וטלוזיה מוסיקה ממש מעט

הסכום שאני מעוניין להשקיע ברסיבר הוא עד 2500 ש"ח

יש לי כרגע DVD של פיוני 393-S ורמקולים של פיור אקוסטיק שקניתי האמת די מזמן..... אז משהו שלא יהרוס אותם תודה לכל המשיבים

פורסם

ראשית אקדים ואומר, לא סביר שתמצא מגבר שיהרוס לך הרמקולים בתקציב הזה.

שנית, מה המגבר שאתה שומע איתו כרגע? אולי הוא בסדר ואתה צריך לשדרג את הרמקולים במקום?

בכל מקרה,

מה שאני הייתיי עושה (מדורג לפי סדר עדיפויות):

א. מחפש יש שניה.

ב. מחפש מגבר מתצוגה.

ג. מחפש מגבר חדש.

הערה: מאחר ולא הייתה שום פריצת דרך מרעישה פרט ל- דולבי 2, כל מגבר משנת 2002+ שמכיל דולבי 2 ונכנס בתקציב מתאים לך (בהנחה ואתה אוהב את הצליל שלו). בתקציב שלך לא תהיה בעיה למצוא שידוך.

מספר טיפים:

אני ממליץ לך ללכת למספר חנויות אודיו ולשמוע מספר מגברים בתקציב, ומעבר אליו, תמיד טוב לדעת מה מקבלים בעבור קצת יותר.

מגברים מתצוגה נמכרים בד"כ עם אחריות מלאה ובהנחה משמעותית.

לעיתים ההבדל בין מגבר מסויים מחברה x למגבר יקר יותר הוא מספר היציאות כניסות, ולאו דוקא עוצמה או טכנולוגיה.

ממולץ לא להקשיב לאנשים שאומרים: "אחי, לך על המגבר הזה, פצצות לריסים!!!" הם בד"כ לא יודעים על מה הם מדברים, רצוי גם להימנע בכלל מהמלצות (כולל שלי) יש לך אוזניים! תשתמש בהם, אם אתה לא שומע הבדלים בין מגברים- מצויין, תקנה את הזול ותחסוך לעצמך כסף.

אחרי שתשמע מספר מגברים ותתלבט ביניהם אני אשמח לעזור לך להחליט איזה מהם נותן best value for money.

יואל

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה כמו כן כרגע אני לא משתמש בשום מגבר קניתי את הרמקולים מזמן אך הם חדשים לא השתמשתי בהם כי לא היה לי צורך כי לא הייתי בבית

לכן אני מעוניין לקנות עכשיו רסיבר לסיים את ההרכבה של המערכת

כמו כן הייתי בחנות קרובה לבית מחסני חשמל ושמעתי שני רסיברים

הראשון הוא של הרמן קרדון AVR-235 נשמע נחמד מאוד ב2400 ש"ח ( מה שלא אהבתי ברסיבר זה הוא העלאה של הווליום היא מתבצעת במקטעים ולא רציפה)

והשני הוא של מרנץ 4600 ב1800 ש"ח

שניהם היו נשמעים לי בסדר גמור

נ.ב ישנם חברות נוספות שאת ממליץ לשמוע כי בחניות המוכרים (מזבלים את המוח כל כך הרבה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים