פורסם 2007 באפריל 2218 שנים שלום לכולםקניתי לאחרונה 2 סטיקים ג'יגה כל אחד של זכרון ddr2 667mhz של קינגסטוןלפי כל הבדיקות האפשריות קיבלתי באמת את הסטיקים שרציתי, אבל משום מה המהירות שלהם שאני רואה בBiosאו בתוכנות ניטור היא 533 ולא 667. אני רואה שהם בcpu-z שמהירות כל סטיק בנפרד היא 333, שלפי מה שרשם פה באתר שווה ערך ל667ועדין בסך הכל אני מקבל מהירות קטנה יותר.יש סיבה הגיונית לזה?הלוח אם אגב, תואם 667 ומעבר לזה אני לא יודע מה עוד אפשר לבדוק..
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים http://download.asrock.com/manual/ConRoe945G-DVI.pdfפרק 3.2.2... יש שם את הסברים על איפה זה נמצא.. Dram freqתראה בתמונה מצד ימין שיש מצב אוטמאטי, ויש אופציה להגדיר לו מהירות... תגדיר ידנית ל 667 ואל תיגע בתזמונים (שישאר על auto)
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר סבבה, זה נראה כאילו זה הסתדר עכשיו,אחרי ששיניתיראיתי את האפשרות הזאת בbios אבל לא רציתי לגעת בה כי לא הייתי בטוח לגמרה שזה לא עושה overclockingתודה רבה בכל מקרה, נקווה שיהיה בסדר עכשיו
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים סבבה המלצה שלי - תוריד את המריך שהבאתי לך ותשמור אותו, לך תדע מתי תצטרך ממנו משהו..
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר כן הורדתי קיבלתי אחד כזה גם עם הלוח אם עצמו, אבל פחות טוב - בלי ההסבר על הbios בכל אופן - תודה ולילה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.