פורסם 2007 באפריל 2218 שנים פיאט פונטו ? אמין ? :lol: המנוע בסדר וכל השאר חר$ צרפתית ועוד אחרי 5 שנים חחח עשו לי טובה
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים הפונטו רכב מצויין... 205 גם כן,205 נחשב לרכב יחסית אמין אבל גם לו יש מחלות (לדוגמא הדש-בורד שווה לת*%, לא תמצא אחת שהוא לא שבור..)חפש פונטו שהיית אצל אנשים מבוגרים - למרות שהרכב נוטה כמעט תמיד להגיע לידים "צעירות"...\מוזר שאף אחד לא אמר קליאו , רכב נוח, ויחסית אמין... גרסת 1.4 אמורה להיות זריזה...הקליאו אחלה של אוטו, אבל בעיקר בקטע של המהירות...6.2 שניות ל 100 קמ"ש זה לא צחוק.ועוד עם נהג חדש... יכול להיות קצת מסוכן.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אני לא מבין מה הקשר בן נהג חדש לבן כח אוטו כל עוד לא משתמשים ביותר כח ממה שצריך אין מה לדאוג ואין להקשיר שום דבר למשל אני אם יש לי רשיון חדש אני יכל לנהוג על AUDI A3 1.6 ובאותה המידה לנהוג על קוואטרו 3.2 מה קשור
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים הקליאו אחלה של אוטו, אבל בעיקר בקטע של המהירות...6.2 שניות ל 100 קמ"ש זה לא צחוק.ועוד עם נהג חדש... יכול להיות קצת מסוכן.מה?? איך הגעת לזה..??http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Clioסוף העמוד נתונים יבשים.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אוקי צודק טעות שלי...ראיתי איפהשהוא שהקליאו עושה 100 קמש ב 6.2 שניות...בטח התבלבלתי...
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים כן קליאו 182 אולי...יש רכב שהוא יחסית לא נפוץ אבל בדיוק מה שאתה מחפשטיוטה סטארלט:נוח חביב ונעים אמין בטירוף קטן וחסכונירכב שעולה גרושים והוא תמורה מדהימה לכסף הוא סיטרואן AX שנתון 92-94אמין בטירוף, אחיזה מצויינת מדהים לנהיגה חסכוני וזול
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים פיאט פונטו ? אמין ? :lol: המנוע בסדר וכל השאר חר$ צרפתית ועוד אחרי 5 שנים חחח עשו לי טובה
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים חחח למה אני חושב שאתה אומר את זה עלי ולא על אנשים שהציעו את זה אם הוא הולך על צרפתיה אז שיקנה ב 5 וישים 15 בצד וגם אז האוטו ישב בחצר וזה כולל גם איטלקיה וגם ספרדיה ויש עוד'
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים גם באתי להמליץ על קליאו, אבל-בשביל להחליף פנס אתה צריך לפרק חצי אוטו. זו מחלה של כל המכוניות של רנו, וזה מעצבן בטירוף.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מניסיון, מהרגע שבו "אתה בדרך להוציא רישיון" ועד מתי שנגמר לך המלווה עוברים הרבה מאוד ימים ושבועות וחודשים, עד אז תשכח לגמרי מה אמרו לך פה ודברים גם יכולים להשתנות. אני מוכן לשים כסף שבעוד בערך חצי שנה תפתח פה ת'רד זהה לזה, במידה שבאמת תקנה רכב בסופו של דבר, כי הרבה ילדים משתעשעים ברעיון של קניית רכב כשיהיה להם רישיון, אך כשמגיע הזמן הם בסוף לא עושים כלום.צודק 100%, תקשיבו לו
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אני קניתי לעצמי סיאט איביזה חמודה...נישאר לי עוד יומיים למלווהאחלה רכב עברתי עליו כבר מעל ל 2000 קילומטר
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אני קניתי לעצמי סיאט איביזה חמודה...נישאר לי עוד יומיים למלווהאחלה רכב עברתי עליו כבר מעל ל 2000 קילומטראתה יודע כמה עולה קלאצ' לסיאט איביזה..?
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים בעיקרון אני לא יודע כמה עולה חחחח אני מאמין שהרבה כי זה VW מה שאומר גרמניאבל מה שכן .. אני קניתי את האוטו מאיזה אחד מוסכניק , ואני תמיד יכול לעשות אצלו טיפול בזול
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים בעיקרון אני לא יודע כמה עולה חחחח אני מאמין שהרבה כי זה VW מה שאומר גרמניאבל מה שכן .. אני קניתי את האוטו מאיזה אחד מוסכניק , ואני תמיד יכול לעשות אצלו טיפול בזולטיפול בזול, חלקים יקרים...... זאת הבעיה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.