פורסם 2007 באפריל 2218 שנים חברת הכבלים (HOT) כבר ערוכה לשידרוג הזה ומציאה רוחב פס העומד הלא פחות על 6 מגה, אין לי פרטים נוספים, חברות האינטרנט עוד שבוע שבועייםמשדרגים את החבילות שלהם לזה, זה נכון על אינטרנט זהב, יש למה לחכות, לבנתיים אני עם רוחב פס 6 מגה דרך HOT.אבל אני עוד שבועיים יתקשר לספקית האינטרנט, לעלות את המהירות שלי.ניראה לי המהירות היא על, 6MG\600 יש למה לחכות.כרגע רק ברוחב פס, המהירות ההורדה אמורה לנועה 778KB לבין 775.בתור שחקן CS, אני רואה רק 11\10 פינג, שזה מדהים.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים חברת הכבלים (HOT) כבר ערוכה לשידרוג הזה ומציאה רוחב פס העומד הלא פחות על 6 מגה' date=' אין לי פרטים נוספים, חברות האינטרנט עוד שבוע שבועייםמשדרגים את החבילות שלהם לזה, זה נכון על אינטרנט זהב, יש למה לחכות, לבנתיים אני עם רוחב פס 6 מגה דרך HOT.אבל אני עוד שבועיים יתקשר לספקית האינטרנט, לעלות את המהירות שלי.ניראה לי המהירות היא על, 6MG\600 יש למה לחכות.כרגע רק ברוחב פס, המהירות ההורדה אמורה לנועה 778KB לבין 775.בתור שחקן CS, אני רואה רק 11\10 פינג, שזה מדהים.[/quote']איך הפינג קשור לרוחב פס (בכלל ברשת מקומית לא נראה לי שיש פינגים של 10) ? אתה רוצה להגיד לי שברגיל כמות המידע שהוא מעביר גדולה ממה שחיבור נגיד אפילו בהגזמה 3/300 נותן ?וכמובן לא אמרת מה המחיר, בטח צריך למשכן את הבית...
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר שהאיתי 5 דקות ליפני זה ב-5 מגה בתשתית היה לי פינג שמה בסביבות ה 14\15אחרי ששידרגתי את התשתית ל-6 מגה נהיו לי פינגים יותר נמוכים.בכול מיקרה גם שאני שולח פינג ל-walla יש לי בממוצע 19MS
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים פינג לא קשור לרוחב פס. אני עם חיבור 2 וחצי מקבל 18ms, ומישהו עם חיבור 750 יכול לקבל פחות....
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים פינג לא קשור לרוחב פס. אני עם חיבור 2 וחצי מקבל 18ms, ומישהו עם חיבור 750 יכול לקבל פחות....הוא כן קשור לוקח פחות זמן לשלוח יותר מידעפינג=הזמן שלקח לשלוח כמות מידע מסויים
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אני למשל עם 2 וחצי מקבל פינג של 13 ובממוצע יוצא לי 14 אין מה להתלהב ממש מהחבילה הזאת עדיין זה לא מהיר כמו שבחול וחבלשיעשו חבילה שיהיה איזה 2/3 מהדאונלואד או לפחות חצי ואז יהיה שווה באמת
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים הוא כן קשור לוקח פחות זמן לשלוח יותר מידעפינג=הזמן שלקח לשלוח כמות מידע מסוייםהוא לא קשור.. מה פתאום. פינג זה זמן תגובה נטו
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים כשאתה מריץ את הפקודה ping (מה שאנשים עושים לרוב לבדוק בדיקת השהייה), ה default הוא 32 bytes כפי שאתה יכול לראות, שזה אפילו חיבור MODEM ישן יכול לספק בלי בעיה, אם לא הבנת, לזה התכוונתי. גם במשחקים, לא נראה לי הגיוני שמשחק סביר ינצל יותר ממה שמקבלים באיזה חיבור 2.5/250 ולכן גם לזה לא אמורה להיות השפעה על ה latency שלו.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר אז איך אתה מסביר שבתשתית 5 מגה היו לי פינגים יותר גבוהים מתשתית 6 מגה?!
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים עברת ספקית או שבאותה ספקית עשו לך העדפות.פינג לא קשור לחבילה, גם 750K יכול לקבל את אותו פינג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.