עבור לתוכן

הידעתם: הסיכוי שלכם למות הוא 100%

Featured Replies

פורסם

א. זה בטח ממוצע כלל עולמי. אז אולי במדינה כמו שלנו היחס קטן פי 5, ובארה"ב - שם יש יותר סופות רעמים - הוא גדול פי 5.

ב. זה לא מספר רציני. אי אפשר לדעת כמה מתים ממכת ברק, כי יש הרבה מקרים (בעיקר באפריקה ובאסיה כנראה) שלא ידועים או מדווחים. דבר שני - אני בספק אם הסטטיסטיקה נכונה ל-2006. בטח עשו מחקר אחד או שנים כאלו, ואם למשל השנים שבהן נערך המחקר היו 87 ו-99 אז זה מייצג רק אותן, וייתכן והן היו חריגות במידה כשלהי. אי אפשר להסיק מזה על כל שנה.

ג. גם לי זה נשמע מספר הזוי. יש בעולם היום קצת מעל 6.5 מיליארד בני אדם. לפי הסטטיסטיקה הזאת בממוצע כל יום מתים בערך 225 אנשים בעולם ממכת ברק. זה לא נשמע לי סביר.

פורסם

ג. גם לי זה נשמע מספר הזוי. יש בעולם היום קצת מעל 6.5 מיליארד בני אדם. לפי הסטטיסטיקה הזאת בממוצע כל יום מתים בערך 225 אנשים בעולם ממכת ברק. זה לא נשמע לי סביר.

LOL

אבל..

אתה שוכח שלא כל יום מתים 6.5 מליארד איש למזלנו....

עדין, נראה לי מוגזם...

פורסם

אכן כתוב בויקיפדיה ש-20% ממקרי המוות נגרמים מסרטן, אבל זה נראה לי מספר מוגזם.

זה לא , תאמין לי שלא.

אין לך מושג כמה אנשים מטופלים במחלקות האונקולוגיות בארץ, גם בקטנות שבהן .

חוץ מזה שאחוז מאוד גדול מהקשישים שנפטרים הוא מסרטן, בד"כ כזה שגילו מאוחר מידי וכבר אין במה לטפל.

פורסם

הסתברות שלמה is a bitch !!!

:lol: :lol: :lol:

פורסם

הסתברות שלמה is a bitch !!!

:lol: :lol: :lol:

יש משפט, שאולי חלק מהוותיקים יותר פה ידעו מאיפה היא, מי שמכיר את גהינום.CJB.NET...

בזמנו העלו כל מיני דברים מגניבים...

life is a bitch - and then you die..

אני זוכר את זה משם.. לפני 6, 7 שנים..

פורסם

יש משפט, שאולי חלק מהוותיקים יותר פה ידעו מאיפה היא, מי שמכיר את גהינום.CJB.NET...

בזמנו העלו כל מיני דברים מגניבים...

life is a bitch - and then you die..

אני זוכר את זה משם.. לפני 6, 7 שנים..

אתה מתכוון ל:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=49342.0

פורסם

לא לא...

זה אתר שהיה ברשת, שכמה ישראלים העלו לשם מדריכים לפריצות של כל מיני שטיות וכל מיני טריקים...

נעלם לי לפני איזה 5 שנים כבר..

פשוט - היה אחד שקראו לו WAMAW.. או משהו כזה שזה היה המשפט הקבוע שלו..

מישהו מכיר..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים