פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר אה אוקיי' date='ד"א זה ממש פשוט להוציא את הגוף קירור[/quote']אתה יכול להסביר? =]
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אתה פשוט מזיז את הידית של הגוף קירור לצד הנגדי ואז מוציא את התופסנים של הגוף קירור מהחורים שבתושבת שבלוח אם
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר אתה פשוט מזיז את הידית של הגוף קירור לצד הנגדי ואז מוציא את התופסנים של הגוף קירור מהחורים שבתושבת שבלוח אםנשמע פשוט .תודה =]
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים הגופי קירור המקוריים גם ככה באים כבר עם שכבה של משחהוגם אם לא זה לא תורה מסיני
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים בקשר לגופים המקוריים, כן צודק לא חשבתי על זה..לא תורה מסיני..? אז איך זה שכל יומים מישהו מגיע לפורום עם בעיה בנוסח כזה: - "החלפתי גוף קירור המעבד עכשיו על 65 מעלות"לא תורה מסיני - אבל צריך להבין מה עושים...
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים לא תורה מסיני..? אז איך זה שכל יומים מישהו מגיע לפורום עם בעיה בנוסח כזה: - "החלפתי גוף קירור המעבד עכשיו על 65 מעלות" לא תורה מסיני - אבל צריך להבין מה עושים... כי הם מורחים שכבה עבה מדי
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אז אולי תסבירו לי איך למרוח ואיפה =]תודה לעוזרים ן ן ן ןV[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים כי הם מורחים שכבה עבה מדי נכון אז אולי תסבירו לי איך למרוח ואיפה =] תודה לעוזרים אחרי שחיברת את המעבד לסוקט וסגרת את הידית שמחזקת את המעבד, אתה שם משחה בגודל של אפונה, אפילו פחות, ומורח אותה בעזרת משהו כמו טלכרט ככה שהיא תהיה מרוחה בצורה אחידה על כל השטח החיצוני של המעבד שבא במגע עם הגוף קירור ולא במקום אחר שלו - חשוב שהשכבה של המשחה תהיה כמה שיותר דקה
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים קניתי גוף קירור למעבד כמו שלך של AC והוא בא עם משחה טרמית עליו כבר.רק צריך לנקות את המעבד משאריות ולהרכיב
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים כן, ההתקנה שלהם ממש קלהבטח קנית אלפיין 7 לא?וד"א שלי לא בא עם משחה כבר מודבקת אלא עם שפורפרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.