פורסם 2007 באפריל 2118 שנים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16054 מישהו עוד חושב שהWII זה רק לילדים? :lol:
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים LAME ומי אמר ש- WII זה לילדים? (חוץ מ- 90 אחוז מהישראלים שבורים בקטע הזה..)
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר צודק חשבתי שזה לגירסת הWII בכל מיקרה לא אמרתי שהיא טובה אמרתי שהיא הזויה
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר באמת לא ידעתי שאמא שלך היתה פעם גבר כי דפקתי אותה הרבה והיא אף פעם לא אמרה לי את זה טוב שיהיה
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים קרירין במקום לרדת לרמה שלו,תתלונן עליו שיקבל אזהרה.במקום להתלונן עלינו [מה גורם לכם לחשוב שאנחנו אותו בנאדם?],תפתח דיון חדש על הויי.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר קרירין במקום לרדת לרמה שלו,תתלונן עליו שיקבל אזהרה. אני לא עד כדי כך חננה במקום להתלונן עלינו [מה גורם לכם לחשוב שאנחנו אותו בנאדם?],תפתח דיון חדש על הויי. הדיון לא היה על הWII
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אווו, אזהרה, אני משקשק פה.קרירין, אתה בן אדם חסר חיים וזה הכל.(לא ממש התייחסתי אליך עד ששמת את התמונה של הROG באווטר שלך, זאת פשוט התגרות תינוקית וחבל, לפחות הגרפיקה ב360 לא נראית כמו גרפיקה של גיים בוי).
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר לא ממש התייחסתי אליך עד ששמת את התמונה של הROG באווטר שלך, זאת פשוט התגרות תינוקית וחבל, לפחות הגרפיקה ב360 לא נראית כמו גרפיקה של גיים בוי). אז זה הסיבה? :lol: וזה ROD לא ROG ;D מה הבעיה תשים תמונה של הווירטואל בוי כדי להחזיר לי במקום לדפוק דיונים ורק לעצבן קצת יותר- > > >
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.