פורסם 2007 באפריל 2118 שנים 100 התוכנות החינמיות הטובות ביותר http://www.pcworld.com/article/id,130045-page,1-c,software/article.htmlהתוכנות החינמיות הזוכות במקום הראשון הן :אנטי וירוס - avast ניקוי רוגלות - Ad-Aware SE Personalאימייל : gmailשיתוף קבצים : AllPeersמסרים מיידים : מסנג'רניהול\חיפוש קבצים - Google Desktopוידאו - vlcplayerתמונות - Google Picasaנגן מוסיקה - winampעריכת אודיו - Audacityניקוי רג'יסטרי - Winner: TweakNow RegCleaner Standardזיהוי חומרה - Belarc Advisorשירות מקוון גיבוי - Mozyאופיס שירות מקוון - zohoמסכימים עם הדירוג שלהם ? ( רק תוכנות חינמיות...)
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים אף אחד לא אמר שאלו התוכנות "הטובות ביותר" וזה בכלל לא דירוג, זאת רשימה של 101" תוכנות נהדרות" אז אין פה על מה להסכים או לא להסכים ...
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר בכל קטגוריה יש את התוכנה הזוכה (כלומר הטובה מבחינתם)...אל תקרא רק את העמוד הראשון במאמר...(או בעצם רק את הכותרת)
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מסכים עם רוב הנאמר חוץ מאשר הבאים ששיניתי:אנטי וירוס - antivir ניהול\חיפוש קבצים - Copernicתמונות - FastStoneלמרות שגם האלטרנטיבות של גוגל מצוינות (גוגל דסקטופ ופיקסה).
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים אנטי וירוס AntiVirניקוי רוגלות - Ad-Aware SE Personalאימייל : Thunderbirdשיתוף קבצים :Allpeers\Ares\eMuleמסרים מיידים : Messenger Liveניהול\חיפוש קבצים - Copernic Desktop Searchוידאו - vlcplayerתמונות - Google Picasaנגן מוסיקה - Foobar2000עריכת אודיו - לא מכירניקוי רג'יסטרי - CCleanerזיהוי חומרה - Everest 2.20 Home editionשירות מקוון גיבוי - לא מכיראופיס שירות מקוון - לא מכיר
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים כבר לא קיימת גרסא חינמית ל EVEREST, ה-HOME הושמד מזמן מבחינת היצרן.בקשר לשאר, אני מסכים ש-AVAST הוא אנטיוירוס חינמי מעולה, שיתוף קבצים כמה שיהיו תוכנות מעולות עדיין המאגר זה הדבר הכי חשוב ככה שאימיול נותן תמורה מעולה.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים דיי להספים ואגב, לי יש עותק חוקי של XP, נה נה בננה טוב באמת דיי עם השטויות... חזרה לנושא (: ה FOOBAR הזה שכולם מתחילים להשתמש בו, מה הקטע שלו בכלל? מסקרין שוטים באתר החברה הוא נראה ממש מעאפן, טקסטואלי פשוט כזה... מה מיוחד בו? במה הוא יותר טוב מהמדיה פלייר או הוינאמפ?
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים תמיכה בפלאג אינים, קוד פתוח, מליון אפשרויות לשינוי של התוכנה (מויזואלי ועד הפיפס הקטן ביותר בהגדרות) וגם תמיכה בהרבה פורמטים.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים כן אבל האמת מסובך להתקין בו סקינים..אני האמת לא הצלחתי להתקין בו למרות שהלכתי לפי ההוראות תמיד הייתה בעיה קטנה..וצריך להוריד איזה מיליון קבצים לפני כן. אם למישהו יש דרך קלה להתקין סקין בפובר או איך בדרך כלל מתקינים את הסקין אני אשמח אם הוא יכול להגיד לי
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים אפשר לעשות ב-foobar הזה לדוגמא מה שאני אוהב לעשות עם Winamp ו-plugin יעודי?:1. מרשימת הפלייליסט אני יכול למחוק פיזית מההרד דיסק שיר בעל איכות נמוכה (אני מוריד כמה גרסאות של שירים שאני אוהב)? בווינאמפ זה קליק ימני על REM ואז Remove - physicall remove.2. אני יכול לגרור כמה שירים מרשימת הפלייליסט לתיקייה שפתחתי בסייר הקבצים ולעשות לשם copy או move כדי לארגן במהרה תוך כדי האזנה לשירים חדשים? (צריך פלאגין drag n drop לווינאמפ)אלו פלוס קיצורי המקלדת הם הדברים שגורמים לי לעבוד עם ווינאמפ במקום Windows Media Player למעשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.