עבור לתוכן

האם אתם מנויים למגזין משחקים מהארץ או מהעולם?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת לאיזה מגזינים , אם בכלל ,אנשים פה מנויים .

אני מנוי ל Pcgamer מארה"ב . אחלה של עתון ....

פורסם

אני לא מנוי לשום מגזין משחקים .

פורסם

אני מנוי לPCMEDIAPLUS עם זה נחשב.

pcgamer שולח לך את הגיליון לארץ? כמה זה עולה?

פורסם

אני לא מנוי לשום מגזין משחקים .

אז למה אתה מגיב? ::)

הייתי פעם מנוי לקליק של enet (שהוחלף ע"י PCPLUS) היה נחמד... וחינם ;D לכמה חודשים אבל לא חידשתי את המנוי מאז.

פורסם

תאמת יש הכל על הnet .. בלתי מוגבל באינפורמציה .. עוד screenshots חדשות שהם באמת חדשות ולא כאשר מגיע הירחון אליך אתה כבר משתעמם כי אתה מכיר הכל וראית הכל כבר 700 פעם

זאת דעתי כמובן :-*

פורסם

אני מנוי לנט-מגזין (ולפיסי-מגזין), ואולי בגלל שיש שם כל פעם 15 עמ' ביקורות,בקרובים וחדשות על משחקים ל-PC ול-PS2, אפשר לומר שאני מנוי למגזין משחקים.

בעצם, לא. אי אפשר.

פורסם

בעבר המאוד רחוק הייתי מנוי ל Wiz, עוד בתקופת ההתחלה של חטיבת הביניים... מגזין כ"כ צולע, חוץ מהסקשן של Dr. Wiz, הכל היה חלש.

אה, והסקשן של החומרה העתידה להגיע לארצינו בתחילת הירחון.

פורסם

אני אמנם לא מנוי, אבל בשנתיים-שלוש האחרונות אני קונה כל חודש את PCGAMER הבריטי . לטעמי הוא הרבה יותר טוב מהאמריקאי, יותר מקיף ועם פחות פרסומות.

נ.ב. לשאול בכלל מה הרעיון של התראד הזה? או בכלל לא לטרוח?

פורסם

אני אמנם לא מנוי, אבל בשנתיים-שלוש האחרונות אני קונה כל חודש את PCGAMER הבריטי . לטעמי הוא הרבה יותר טוב מהאמריקאי, יותר מקיף ועם פחות פרסומות.

איפה אתה קונה? בסטימצקי מצאתי רק את האמריקאי.

פורסם

איפה אתה קונה? בסטימצקי מצאתי רק את האמריקאי.

אני קונה בד"כ בסטימצקי ברחובות או לוד... למרות שמצאתי אותו בכל מקום.

פורסם

אתה קונה בתאריך מסויים? יכול להיות שאני מגיע אליהם כשנגמר להם?

פורסם
  • מחבר

מה קרה סוף סוף מישהו נזכר להגיב אבל שמח שהגבתם...

למי שמתעניין אני מנוי לעתון ישירות מארה"ב , נרשמתי דרך האתר ,פשוט מזה לא יכול להיות , זה עולה לי כ 300 שקל

www.pcgamer.com

מי שיחשב כמה זה יוצא לעיתון (פחות מ30 שקל מי שלא יכול לחשב לבד) יראה שזה זול יותר מסטימצקי בכ 40 שקלים ...

העתון מגיע בול כמו שעון ..... ואם יש בעיה פונים אליהם באי מייל והם מסדרים הכל , אפילו קיבלתי שתי דיסקים חדשים כשנשבר לי אחד בהובלה (על אף שהזמנתי אחד ) ......

הרעיון בת'רד הזה למי ששאל .... אני פשוט רוצה לדעת אם אנשים עושים כמוני או חושבים על זה .... ואם לא אז הנה אני מעלה את זה לדיון....

ועל אף שיש הכל באינטרנט , עדיין כיף לקרוא את הכתבות הבלעדיות (שדרך אגב אין באינטרנט) שזה בערך חצי מהעתון ....

וכשאין מה לעשות בשיעור..... וזה אותו דבר כמו שאנשים עדיין קונים עתון כל יום , על אף שיש הכל באינטרנט.....

דרך אגב במה הבריטי יותר טוב , לא מזמן חידשתי את המנוי אבל לשנה הבאה ...

פורסם

אני מעדיף את PCGAMER הבריטי מהסיבות הנ"ל:

- באמריקאי יש יותר מדי פפרסומות ופחות מדי תוכן .

- האמריקאי עיתון קטן, אני צריך להוציא את העיניים.

- באמריקאי הכתבות מאוד קצרות ולא מספיק טובות.

- יכול להיות שזה רק אני- אבל האמריקאי מבולגן מדי לטעמי.

- בעיתון האנגלי יש הרבה יותר תוכן (במיוחד previews ו scoops )

בקיצר... תנסה ותשווה בעצמך. לדעתי אתה תגיע לאותה מסקנה.

פורסם
  • מחבר

דבר אחד grey matter , אתה מסכים שזה יותר משתלם ואני לא מבין למה התגובות הפושרות...

פורסם

לא

אבל אני מקבל לפעמים מGAMER בדוא"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים