פורסם 2007 באפריל 2018 שנים כפי שאתם נוכחים לדעת אינטל לאחרונה מובילה, אבל מה ייקרה בפעם הבאה, מי תוביל?האם INTEL תמשיך להוביל ביד חזקה?או AMD תפתיע בגדול?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים כפי שאתם נוכחים לדעת אינטל לאחרונה מובילה' date=' אבל מה ייקרה בפעם הבאה, מי תוביל?האם INTEL תמשיך להוביל ביד חזקה?או AMD תפתיע בגדול?[/quote']הסקר הזה מיותר כי 90% פה בפורום פאנבוייס של אינטל.מעבד מרובע ליבות מודבק, לא יעמוד מול חיית ביצועים כמו ברצלונה.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אני מקווה שAMD יחזרו להוביללמה אם הם יכנסו לצרות כלכליות זה אסון, למה ראינו מה אינטל עושים כאשר אין להם תחרות\מוטיבציה לייצר מוצר טוב(p4) :\
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אני מקווה שAMD יחזרו להוביללמה אם הם יכנסו לצרות כלכליות זה אסון, למה ראינו מה אינטל עושים כאשר אין להם תחרות\מוטיבציה לייצר מוצר טוב(p4) :\חח... אני לא רוצה לחשוב אם AMD לא הייתה קיימת היום.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר הדיון הזה מטומטם, מה שיקבע זה העובדות בשטח ולא דעות המשתמשיםבגלל זה כתבתי פה שזה הימור בלבד.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים פנרין מול K10, הK10 לוקח. K10 מול נחלם, הנחלם לוקח. בכל מקרה הצבעתי פה לK10... ואני מקווה שאני צודק כי אם לא אז לא יהיה טוב לAMD...
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אני ממש מקווה שכל חצי שנה זה ישתנה, וכל פעם השיפור יהיה ביותר מ 20%.לי כרגע יש C2D אבל זה לא אומר שאני מכור שלהם (URIB), אני משווה נתונים ברגע הקניה ומחליט מה כדאי. אם AMD היו חזקים יותר הייתי קונה מעבד שלהם (הכל במגבלות התקציב כמובן)
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אני מאמין (ומאוד רוצה להאמין) שהK10 יהיה טוב יותר מהpenrynולא רק CLOCK PER COLCK
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים גם אני חושב שה-K10 ייקח את הפנרין, אבל נגד הנהלם אין לו שמץ של סיכוי.ומה מיוחד בנהלם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.