פורסם 2007 באפריל 2018 שנים נראה לי ביל גייטס הולך להרביץ למנכ''ל אינטל וכמו שאמרו לפני,סוף 2007 זה באמת מאוחר - אבל שימו לב שמייקרוסופט מכחישה זאת (כמו עם רוב הדברים שלה ). מעניין מה יהיו השידרוגים להאחר התקנת ה-SP1 (במקרה שיהיה אחד כזה).
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים צפוי מאודיש מצב שעכשיו גם לא יהיה הרבה בעיות תאימות ואולי גם הדרישות מערכת ירדו קצת
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים צפוי מאודיש מצב שעכשיו גם לא יהיה הרבה בעיות תאימות ואולי גם הדרישות מערכת ירדו קצתמה זה קשור לחבילת האבטחה? - הם כבר לא יכולים לעשות כלום בשביל להוריד את דרישות המערכת.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מי אמר שה-SP1 יציע רק תיקוני/שיפורי אבטחה?וזה כן אפשרי לשפר את הביצועים של ויסטה למרות שנראה לי שזה לא יקרה
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים תגידו יותר טוב מתי נזכה ל SP3 ל XP !!!נראה לי שמייקרוסופט אמרה שהיא לא מתכוונת לעשות SP3 ל-XP,באמת צריך לחקור את העיניין!.מי אמר שה-SP1 יציע רק תיקוני/שיפורי אבטחה?וזה כן אפשרי לשפר את הביצועים של ויסטה למרות שנראה לי שזה לא יקרההוא לא דיבר על הביצועים' date='הוא אמר שיכול להיות שהדרישות של Vista ירדו [b']עקב התקנת SP1,ואני אמרתי שזה לא הגיוני.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים נראה לי שמייקרוסופט אמרה שהיא לא מתכוונת לעשות SP3 ל-XP,באמת צריך לחקור את העיניין!.הוא לא דיבר על הביצועים,הוא אמר שיכול להיות שהדרישות של Vista ירדו עקב התקנת SP1,ואני אמרתי שזה לא הגיוני.אז טעיתי בניסוחהתכוונתי אבל לזה שיהיה שיפור בביצועים וגם עם הדרישות מינימום עדיין הויסטה תיהיה יחסית מהירה
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים איזה כתבים היסטריים ומטומטמים יש ל-ynet, אלוהים אדירים... ה-due date של SP1 ל-Vista היה ידוע כבר כמה חודשים טובים... "פליטת פה" של אינטל? אם כבר אז "פליטת טוסיק" של ynet...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238260.msg2134147#msg2134147
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.