עבור לתוכן

רק למבינים GOutlook מבוסס GMAIL.

Featured Replies

פורסם

שמעו חברים אאטלוק מותק של תוכנה, אבל עד שמתחילים להשתמש בה.

שים לב!

מטרה: לייבא (בעזרת POP) את תוכן ה GMAIL אל אאוטלוק תוך שמירה על הLABLE...אני חוזר...ייבוא עם מידע ה LABLE (כדי שעדיין החומר יהיה ממוין ל"כמו תיקיות" לפי נושאים).

אמצעים:

1. התוכנה היחידה למען השם בשם GOutlook (לאתר התוכנה http://goutlook.sourceforge.net/). זו מעין תוכנה שבתכלס מוסיפה סרגל לאוטלוק שבו יש את ה LABLES אשר יובאו מGMAIL.

2. תוכנת OUTLOOK 2003 בעברית (שימו לב אני מדגיש בעברית כי משהו בלב אומר לי שאולי התוסף לא יודע להתחבר לממשק העברי..אולי)

דרך:

*מפעיל את ההתקנה של GOutlook ואומר שדורש .NET FRAMEWORK 1.1.432 ...אז אני מתקין את 2 כמו טיפש כי חושב שזה כאילו מתקדם יותר. ועדיין מבקש 1.1432 ...אז אני מתקין גם את 1.1.432 (אולי זו הבעיה שיש לי 2 התקנות של פריים וורק ? אולי..)...ואז ההתקנה של GOutlook עולה NEXT NEXT וגומר התקנה ללא שאלות. ובהצלחה (יעעני הצלחה).

*מפעיל את אווטלוק ,,,,ונחשו מה,,,,היא מצידה כאילו לא התקנתי שום דבר חדש ואין בה לא סרגל של GOutlook ולא ....צודקים...נעליים.

אגב זה אמור להראות ככה:

ss.JPG

ואז אני כמובן מסיר תתוכנה ...ומתקין שוב...לא עוזר.

מחפש בגוגל שיטות לפתרון בעיה של סרגל שנעלם (לא היה מלכתחילה במקרה שלי), נתקל בעצות כאןhttp://www.spambully.com/sb3help/indexa9be.html?page=index_v2&id=35&c=7....ו...נחשו יפה...לא עוזר ולא מוצא כלום.

טיפ:

1. אין לתוכנה שום איזכור ב: התחל->תוכניות

2. בתיקיה של התוכנה שנתיבה הוא D:\Program Files\Induslogic, Inc\Goutlook, יש בסך הכל 8 קבצים (חמישה DLL, שני TXT ומוזר ושמו goutlook.tlb).

3. אין לי SP2 בWINDOWS. אלא רק SP1.

במילה אחת: אבוד!

תודה על הקריאה,

אוהד ברדה - ים המלח

wok2005@gmail.com

פורסם

תוכנה בגרסה 0.2.1 שלא עודכנה מדצמבר 2004 - אני ממליץ לך למצוא פתרונות חלופיים... כי גם אם זה יצליח לעבוד - אין ספק שיעבוד בצורה רעועה לחלוטין. פתרון חלופי - כגון לעשות forward מג'ימייל נטול-ספאם אל חשבון IMAP כלשהו, גם בתשלום. רק לאחרונה פתחנו חשבון ב-DreamHost ב-$150 לשנה (אחרי קופון שמוצאים בגוגל) שכולל אירוח אינסוף דומיינים ועל הצד IMAP. יקר מדי בשבילך? תמצא עוד 3 חברים ותפתחו במשותף...

כמובן שאחד שמבין ינצל את השירות גם לעשות גיבוי אוטומטי של דברים קריטיים (אחרי הצפנה מקומית), שיתוף קבצים ענקיים/תמונות ועוד אלף דברים שאפשר לעשות עם חבילת hosting משובחת מספק מהימן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים