עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רק למבינים GOutlook מבוסס GMAIL.

Featured Replies

פורסם

שמעו חברים אאטלוק מותק של תוכנה, אבל עד שמתחילים להשתמש בה.

שים לב!

מטרה: לייבא (בעזרת POP) את תוכן ה GMAIL אל אאוטלוק תוך שמירה על הLABLE...אני חוזר...ייבוא עם מידע ה LABLE (כדי שעדיין החומר יהיה ממוין ל"כמו תיקיות" לפי נושאים).

אמצעים:

1. התוכנה היחידה למען השם בשם GOutlook (לאתר התוכנה http://goutlook.sourceforge.net/). זו מעין תוכנה שבתכלס מוסיפה סרגל לאוטלוק שבו יש את ה LABLES אשר יובאו מGMAIL.

2. תוכנת OUTLOOK 2003 בעברית (שימו לב אני מדגיש בעברית כי משהו בלב אומר לי שאולי התוסף לא יודע להתחבר לממשק העברי..אולי)

דרך:

*מפעיל את ההתקנה של GOutlook ואומר שדורש .NET FRAMEWORK 1.1.432 ...אז אני מתקין את 2 כמו טיפש כי חושב שזה כאילו מתקדם יותר. ועדיין מבקש 1.1432 ...אז אני מתקין גם את 1.1.432 (אולי זו הבעיה שיש לי 2 התקנות של פריים וורק ? אולי..)...ואז ההתקנה של GOutlook עולה NEXT NEXT וגומר התקנה ללא שאלות. ובהצלחה (יעעני הצלחה).

*מפעיל את אווטלוק ,,,,ונחשו מה,,,,היא מצידה כאילו לא התקנתי שום דבר חדש ואין בה לא סרגל של GOutlook ולא ....צודקים...נעליים.

אגב זה אמור להראות ככה:

ss.JPG

ואז אני כמובן מסיר תתוכנה ...ומתקין שוב...לא עוזר.

מחפש בגוגל שיטות לפתרון בעיה של סרגל שנעלם (לא היה מלכתחילה במקרה שלי), נתקל בעצות כאןhttp://www.spambully.com/sb3help/indexa9be.html?page=index_v2&id=35&c=7....ו...נחשו יפה...לא עוזר ולא מוצא כלום.

טיפ:

1. אין לתוכנה שום איזכור ב: התחל->תוכניות

2. בתיקיה של התוכנה שנתיבה הוא D:\Program Files\Induslogic, Inc\Goutlook, יש בסך הכל 8 קבצים (חמישה DLL, שני TXT ומוזר ושמו goutlook.tlb).

3. אין לי SP2 בWINDOWS. אלא רק SP1.

במילה אחת: אבוד!

תודה על הקריאה,

אוהד ברדה - ים המלח

wok2005@gmail.com

פורסם

תוכנה בגרסה 0.2.1 שלא עודכנה מדצמבר 2004 - אני ממליץ לך למצוא פתרונות חלופיים... כי גם אם זה יצליח לעבוד - אין ספק שיעבוד בצורה רעועה לחלוטין. פתרון חלופי - כגון לעשות forward מג'ימייל נטול-ספאם אל חשבון IMAP כלשהו, גם בתשלום. רק לאחרונה פתחנו חשבון ב-DreamHost ב-$150 לשנה (אחרי קופון שמוצאים בגוגל) שכולל אירוח אינסוף דומיינים ועל הצד IMAP. יקר מדי בשבילך? תמצא עוד 3 חברים ותפתחו במשותף...

כמובן שאחד שמבין ינצל את השירות גם לעשות גיבוי אוטומטי של דברים קריטיים (אחרי הצפנה מקומית), שיתוף קבצים ענקיים/תמונות ועוד אלף דברים שאפשר לעשות עם חבילת hosting משובחת מספק מהימן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.