עבור לתוכן

זיכרונות 800MHZ, CPU-Z מראה לי שזה 400MHZ

Featured Replies

פורסם

לא הגיוני, אני קניתי את הזיכרונות האלה שהם 4-4-4-12 800MHZ ובCPU-Z רשום שהם 400 MHZ. אולי אני צריך לסדר משהו בביוס?

פורסם

זכרונות 800MHZ עובדים על 400MHZ באופן טבעי בגלל שהם DDR, זה בסדר.

פורסם
  • מחבר

אהה מאיין ליבה כפולה כזה?

פורסם

לא, מאין ערוץ כפול כזה, DUAL CHANEL, וגם D-DR הD הראשון זה DUAL , הכוונה ל"כפול"

פורסם

כן, זה כי הם זכרונות ליבה כפולה xD

סתם אחי, DDR זה ראשי תיבות של Double Data Rate, כלומר העברת מידע בתדירות גבוהה פי 2 מזיכרון רגיל. ההבדל הוא שזכרון כזה מעביר מידע גם כשהמתח יורד וגם כשהמתח עולה ולכן היעילות שלו הרבה יותר גבוהה. בזכרון DDR שעובד למשל בבאס 200Mhz, המהירות האפקטיבית תהיה 400Mhz כי הוא שולח מידע פעמיים בכל סיבוב שעון.

פורסם

מתח עולה ויורד, לא הזרם

פורסם

כן, טעות שלי.

פורסם

כמו שאמרו ה-D זה double לא dual ואין לזה קשר לdual channel.

חוץ מזה אני בספק אם בן אדם ממוצע יבין משהו מההסבר של Polonian..

פורסם

האמת שזה לא כל כך מסובך להבין את הרעיון הכללי. תתייחס לכל סיבוב שעון כגל.

פעם הזכרונות היו יכולים לשלוח מידע רק עם עליית הגל, והיום הם יכולים גם בירידה שלו.

כלומר במקום לשלוח מידע פעם אחת בכל גל הם שולחים את המידע פעמיים, מה שמכפיל את המהירות האפקטיבית שלהם.

פורסם

כל זיכרון DDR2 יעבוד בשיטה הזאת? גם אם הוא לא עובד על DUAL CHANNEL ?

פורסם

dual channel בכלל לא קשור לזה.

פורסם

זה כל זיכרון DDR SDRam

אגב אין דבר כזה מהירות בזכרונות

פורסם

Polonian, זה לא כל כך מסובך אבל לא נראה לי שאדם ממוצע יודע מה זה בכלל שעון של מחשב ועל איזה עלייה וירידה אתה בכלל מדבר.

פורסם

Polonian, זה לא כל כך מסובך אבל לא נראה לי שאדם ממוצע יודע מה זה בכלל שעון של מחשב ועל איזה עלייה וירידה אתה בכלל מדבר.

אז לכן מפשטים את כל העניין:

נגיד ואתה יכול לגמור רק כשחברה שלך יורדת לך, ונגיד שחברה שלך יורדת לך פעם ביום ובתנוחה המסיונרית פעם ביום (נניח שאתה לא אגואיסט ודואג גם שחברה שלך תגמור) - יוצא שאתה גומר רק פעם ביום.

עכשיו -

נגיד שאתה הולך לטיפול פסיכולוגי ולומד לגמור לא רק כשחברה שלך יורדת לך אלא גם מזיון רגיל בתנוחה המסיונרית - עכשיו אתה יכול לגמור כפול פעמים ביום, לא רק בירידה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים