פורסם 2007 באפריל 2018 שנים לא הגיוני, אני קניתי את הזיכרונות האלה שהם 4-4-4-12 800MHZ ובCPU-Z רשום שהם 400 MHZ. אולי אני צריך לסדר משהו בביוס?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים ^^^^לא..... מעיין Dual Data Rate כזה.תקרא את הנעוץ של השאלות הנפוצות:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=148745.0
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים לא, מאין ערוץ כפול כזה, DUAL CHANEL, וגם D-DR הD הראשון זה DUAL , הכוונה ל"כפול"
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים כן, זה כי הם זכרונות ליבה כפולה סתם אחי, DDR זה ראשי תיבות של Double Data Rate, כלומר העברת מידע בתדירות גבוהה פי 2 מזיכרון רגיל. ההבדל הוא שזכרון כזה מעביר מידע גם כשהמתח יורד וגם כשהמתח עולה ולכן היעילות שלו הרבה יותר גבוהה. בזכרון DDR שעובד למשל בבאס 200Mhz, המהירות האפקטיבית תהיה 400Mhz כי הוא שולח מידע פעמיים בכל סיבוב שעון.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים כמו שאמרו ה-D זה double לא dual ואין לזה קשר לdual channel.חוץ מזה אני בספק אם בן אדם ממוצע יבין משהו מההסבר של Polonian..
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים האמת שזה לא כל כך מסובך להבין את הרעיון הכללי. תתייחס לכל סיבוב שעון כגל.פעם הזכרונות היו יכולים לשלוח מידע רק עם עליית הגל, והיום הם יכולים גם בירידה שלו.כלומר במקום לשלוח מידע פעם אחת בכל גל הם שולחים את המידע פעמיים, מה שמכפיל את המהירות האפקטיבית שלהם.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים Polonian, זה לא כל כך מסובך אבל לא נראה לי שאדם ממוצע יודע מה זה בכלל שעון של מחשב ועל איזה עלייה וירידה אתה בכלל מדבר.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים Polonian, זה לא כל כך מסובך אבל לא נראה לי שאדם ממוצע יודע מה זה בכלל שעון של מחשב ועל איזה עלייה וירידה אתה בכלל מדבר.אז לכן מפשטים את כל העניין:נגיד ואתה יכול לגמור רק כשחברה שלך יורדת לך, ונגיד שחברה שלך יורדת לך פעם ביום ובתנוחה המסיונרית פעם ביום (נניח שאתה לא אגואיסט ודואג גם שחברה שלך תגמור) - יוצא שאתה גומר רק פעם ביום.עכשיו - נגיד שאתה הולך לטיפול פסיכולוגי ולומד לגמור לא רק כשחברה שלך יורדת לך אלא גם מזיון רגיל בתנוחה המסיונרית - עכשיו אתה יכול לגמור כפול פעמים ביום, לא רק בירידה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.