עבור לתוכן

שאלה על בבילון

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי את הבבילון החדש במחשב, הוספתי ערבית למחשב שלי ואני רוצה לתרגם עם התוכנה ערבית...

איך אני מוסיף שזה יתרגם לי ערבית?

תודה

פורסם

לא נראה לי שלבבילון יש מילון ערבי עברי

פורסם

יש תירגום ערבית לאנגלית ולהיפך אבל לא לעברית!

פורסם

אתה יכול לעשוץ:

ערבית->אנגלית

אנגלית->עברית

פורסם

האמת שאפשר לעשות תרגום טקסטים של כמה משפטים מבערך 18 שפות ל18 שפות אחרות דרך הבבילון

פורסם

זה עושה ..

איזה גירסה בבליון יש לך ?

אפשר לתרגם ..

ערבית =עברית

עברית=ערבית

אנגלית=עברית

עברית=אנגלית

וככה..

פורסם

babylon 6 אתה יכול לתרגם טקסט של כמה שורות מאיזה שפה שאתה רוצה לאיזה שפה שאתה רוצה (בדקתי איזה שפות -אנגלית,צרפתית,איטלקית,ספרדית,הולנדית,פורטוגזית,גרמנית,רוסית,יפנית ,סינית T,סינית S,קוריאנית,טורקית,עברית,ערבית,פולנית,אוקראינית,פרסית.)

פורסם
  • מחבר

יש לי בבילון 6

איך אפשר לתרגם מערבית לעברית ואם אי אפשר אז איך מערבית לאנגלית? לאן להיכנס ? מה לעשות בדיוק?

תודה

פורסם

זהו ציטוט מאתר www.babylon.co.il :

"מילוני בבילון:

מילונים דו-כיווניים מקיפים מאנגלית ל-13 שפות בחינם מהצוות הלשוני של בבילון. פשוט הורידו והתקינו.

אנגלית; גרמנית; צרפתית; ספרדית; איטלקית; הולנדית; פורטוגזית;

עברית; יפנית; סינית (מסורתית); סינית (מפושטת); רוסית; שבדית "

זה אומר שה'דו כיווני' זה רק מאנגלית לשפות הנ"ל ולא מעברית או מאיזה שפה שרוצים..ככה שאי אפשר לתרגם מערבית לעברית או הפוך..

וזהו הקישור לדף האינטרנט:---> http://www.babylon.com/heb/Dictionaries-Glossaries

פורסם

זה ממש לא נכון,אני בעצמי תרגמתי עם בבילון שירים מצרפתית לעברית, הדרך לעשות זאת היא ללחוץ על החץ שפונה למטה ליד כפתור ה GO ומשם לText Translation ואז הוא מראה איזשהו ריבוע שבו אתה כותב או מעתיק טקסט למשל בגרמנית ואתה בוחר לאיזה שפה אתה רוצה לתרגם את הטקסט ומאיזה שפה הטקסט-דורש אבל חיבור לאינטרנט

פורסם

מה שאומר slip נכון ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים