פורסם 2007 באפריל 2018 שנים שלום אני מקים רשת אלחוטית ואני צריך המצלה לראוטר ו2 כרטיסי רשת...המרחק בין המחשבים הוא לא גדול כך שלא צריך רשת SUPER G בכל אופן התקציב סביבות ה 500 שח +\- לשלושת המוצרים....תודה רבה והמשך יום נעים
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים תשמע , על ראוטר לא הייתי ממליץ להתקמצן, מה גם שרובם עולים במחירים דומים WRT54GL - לינקסיס, אמין טוב, ניתן לשדרוג תוכנה וקושחות מיוחדות קיימות שנותנות מלא אופציות מגניבות ומועילותכרטיס אלחוטי פה אתה יכול לשחק עם זה לדעתי ואפשר למצוא כרטיסים בסביבות 100-150 שקל של כלמיני חברות ובזול יחסית לכרטיס של לינקסיס שעולה יותר .WRT54GL - 360nis2 wifi cards - יעלו לך בערך 150 או פחות כ"אנכון זה לא 500 , אם בכל זאת 500 , אתה יכול ללכת על ראוטר בעסקה של בזק , הוא קצת מכשיר חלש ועם אנטנה אחת בלבד , מה שעושה אותו בעל טווח חלש לטעמי. אבל הוא זול בבסיסו , ונכנס בחשבון טלפון החודשי ובתשלומים נוחים של איזה 10 שקל לחודש.טל
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר ביררתי קצת עם חברות האינטרנט ויש להם מבצע מסויים שאני מקבל את הראוטר הבא Level One WBR3403TXיש כאן קצת מידע עליוhttp://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9879איך הוא ?...והחברה עצמה נחשבת חברה טובה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.