עבור לתוכן

עזרה ב-SIM CITY4

Featured Replies

פורסם

מה הקטע של הסימס שאפשר להוסיף?

נגיד שאני מוסיף איזו דמות, אז יופי, מה יצא לי מזה?!

??? ???

פורסם

מה הקטע של הסימס שאפשר להוסיף?

נגיד שאני מוסיף איזו דמות, אז יופי, מה יצא לי מזה?!

??? ???

אתה תקבל כל מיני חדשות מטומטמות לגביה ויודיעו לך כל פעם שהיא מתה והבן/בת שלה (שנקראים בדיוק אותו דבר) ממשיכים במקומה. סתם טיפשי ומעצבן.

פורסם

רק עכשיו הבנתי את זה

התחלתי עיר חדשה עם מגדל מים אחד ותחנת חשמל רצינית עם חוטי חשמל.

כרגע עברו 6 שנים והרווח החודשי שלי הוא 400, אין עדיין משטרה, מכבי אש ובתי ספר.

חצי מהעיר אומרים שאין להם עבודה למרות שמרכז מסחרי של 8 קוביות עדיין לא נבנה במלואו מאז תחילת המשחק.

עוד משהו שלא הבנתי זה התחנות רכבת. עשיתי 2 תחנות חיברתי אותן אחת לשנייה וגם מחוץ לעיר אבל אף רכבת לא פועל ואף בן אדם לא בא

אין לך צורך בהתחלה בתחנות כוח רציניות... ואם כבר בנית - תוריד לה את המימון לכמה שהיא באמת צריכה.

עסקים אף פעם אין הרבה. אני חושב שפחות מ-10 אחוז מהעיר זה עסקים. אתה יכול גם כמובן להוריד את המסים לאזורים שאליהם אתה רוצה למשוך תושבים או חנויות... לגבי הרכבת - עוד לא הייתי צריך לבנות אחת אבל הבנתי מאלה שבנו שיש עם זה קצת בעיות... אנשים לא מסתדרים עם זה בערך כמו עם מחלפים בכבישים מהירים.

בקשר לעסקים, ברגע שהעיר מגיע לגבול תושבים מסויים, לי נדמה לי שזה קרה מתי שהעיר שלי הגיעה ל 10,000 תושבים ( עכשיו יש לי 16k ), הביקוש לשטחי עסקים גודל בצורה מדהימה, אתה מסמן להם שטח לבניית משרדים וזה לא מספיק להם, נראה לי שיש לי עכשיו יותר מרכזי עסקים מאיזורים תעשייתים. הביקוש עלה בצורה מוזרה לאללה. בעקרון, עד שאין לך 5000 תושבים בעיר לפחות ממש אין לך צורך בשטחי עסקים, אולי רק איזה 3x3 tiles וזהו.

פורסם

אני בטעות בחרתי שטח קטן ונראה לי שעוד מעט נגמר המקום.

כמה דברים שלא הבנתי - מה הקטע עם האנשים שרוצים עבודה ? זה לא המפעלים כי המד ביקוש פעם עולה ופעם יורד וגם לא כולם נבנו עדיין.

גם משהו עם התחבורה לא טוב - אוטובוסים ורכבות לא מקבלים נוסעים (ראיתי במירק שיש גם דיסק עם תוספות תחבורה או משהו, זה קשור ?)

וגם כחלק משעמום ניסיתי לבנות שטח אוכלוסיה של גורדי שחקים אבל הם נבנו כבתים פשוטים.

ובכלל אין סיכוי להפוך את העיר לרווחית עם כל השירותיםץ עם רווח של כ1000-800 לחודש אין עדיין משטרה, הכבאים שובתים והבתי ספר רייקים

פורסם

אחי יש לי כמה הסברים אליך.

דבר ראשון בשביל גורדי שחקים אתה צריך כוח עבודה עסקי(Commercial)של לפחות 40 אלף מקומות עבודה.

תבנה ליד כל מקום שאתה רק יכול תחנות אוטובוסים,איפה שאתה יכול תבנה רחובות ולא כבישים(שיגדל העומס תהפוך לכבישים)

הדיסק תוספות תחבורה לא נותן כלום חוץ מעוד כמה מטוסים ומודלים.

אם אין משטרה חינוך וכבאים איך אתה רוצה שהאנשים יבואו לעיר והיא תתפתח כראוי?

כדאי לך לבנות בקטן כל פעם,שכונה אחר שכונה, בית ספר אחר בית ספר ולמרות שזה ארוך מעצבן ומייגע אחרי חודש אתה תראה את התוצאה בדמות עיר מטרופולין גדולה ,משגשגת בעלת קשרי מסחר,בעלת רבבות של אוכלוסיה ובעלת הרבה כ-ס-ף ;D

פורסם

בניתי תחנות אוטובוס אבל אף אחד לא עולה עליהם.

דווקא הביקוש מבחינת אנשים הוא לא בעיה ותמיד רוצים עוד, ויש בערך 3000 אנשים, עברתי 6 שנים ומהבחינה הזאת הכל בסדר, אבל כל מתן השירותים אשר יהפכו את העיר ליותר מבוקשת עולים הרבה יותר ממה שאפשר להרוויח ממיסים וה100 דולר של ההימורים (משום מה בנסיון הזה לא פנו אלי מהכור וממשגר הטילים)

פורסם

א. איפה אני שם הימורים?

ב. שמתי תחנות אוטובוס אבל אף אחד לא משתמש בהן. כשאני מוריד את התקציב יש שביתות. מה הבעיה?

פורסם

יש לי שאלה למה בערים גדולות המחשב פשוט לא זז?

ואך אני בונה איזורי הייטק?

נ.ב

מפרט מצורף

פורסם

א. איפה אני שם הימורים?

ב. שמתי תחנות אוטובוס אבל אף אחד לא משתמש בהן. כשאני מוריד את התקציב יש שביתות. מה הבעיה?

תבדוק מקום של התקציב שלך אז בתוך אחד מן הסעיפים של ההכנסה יש אפשרות לאשר הימורים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המשחק הזה צורך כמויות גדולות של זיכרון כדי לרוץ טוב וחלק

עדיף 512MB לערים רציניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים