עבור לתוכן

E4400 והסדרה של E6X20 יצאו בארץ :)

Featured Replies

פורסם

זו לא חוכמה להציג את המבחן היחידי שמחמיא ל-5600 לעומת e6600 ... תעיף מבט על שאר המבחנים... אפילו באותה הכתבה.

לא בדקתי את נושא האוברקלוק עם 5600 אבל עם e6600 כמעט תמיד מובטח לך עלייה של לפחות 1Ghz על קירור אוויר, אבל זה סיפור אחר.

בשביל אוברקלוק יציב ובטוח צריך לוח, זכרונות, וקרור מתאימים שעולים יותר כסף מחלקי value

ו- 300 ש"ח היום זה לא ממש "כסף" כשמדובר על חומרה איכותית. כמה דברים כבר אתה קונה ב-300ש"ח? קירור אוויר של זלמן אחד ונגמר הסיפור.

"דין פרוטה כדין מאה" ותזכור את זה טוב.

אם המצב לא היה נראה טוב יותר אצל INTEL ו-NVIDIA (והשילוב ביניהם) הייתי מסכים איתך שה-x2 5600 הוא אכן קנייה בטוחה. אבל גם הלוחות, גם כרטיסי מסך וגם המעבדים משחקים טוב יותר לכיוון של NV+INTEL. ללכת עכשיו על AMD-ATI זה ללכת בעיניים עצומות... ועם הרבה תקווה :D

אל מה אתה מדבר בכלל? לא הבנתי 5600 לא יעבוד מצוין עם עם כרטיסים של אנוידיה.

ושלא תחשוב שיש לי משהו נגדם. 2 המחשבים האחרונים שלי היו מבוססים AMD ולא הייתי יכול להיות מרוצה יותר. יותר חשוב לי השורה התחתונה מאשר כל מה שבאמצע (כגון רגשות, חסכונותנואשים וכל השטויות האילו). אולי ידי קלה על הארנק אבל חשוב לי להתקרב כמה שיותר ל-BEST שיש בשוק המחשבים. אבל זה רק אני... ועוד כמה מליונים "מופרעים"... ד"א רכשתי את ה-e6600 כשהוא עלה 1800ש"ח. אני עדיין לא מרגיש שהפסדתי משהו.

אז זהו שהפסדת הרבה כסף.

פורסם

סליחה, טעות שלי בקשר "לשילובים" נכון לעכשיו. :-[ זה כבר כאב ראש של SLI ו-CF... אבל חכה ותראה איזה בלאגן יהיה שיצא ה-R600...

בכל אופן, אתה יכול להמשיך לנתח אותי... זה לא ישנה את דעתי בנושא... ואני לא ישנה את דעתך (מן הסתם אין לי סיכוי :) )

אבל אל תגיד לי מה הפסדתי ומה לא... רק את עצמך אתה יכול לשפוט מהבחינה הזאת. מלבד זה, מחירים תמיד יורדים - ככה זה, לא לכולם יש סבלנות.

ניתן לפותח התראד את הזכות לבחור... :smile1:

פורסם

אורי אולי מספיק לדחוף את התנורים שלך בכל ת'רד על C2D?

פורסם

על איזה לוחות יקרים בכלל הוא מדבר?! אני קניתי ASUS P5N-E ב 720 שקל ואני עושה איתו אוברקלוק ל 3 ג'יגה הרץ עם ה 6400 שלי.

פורסם

בשביל אוברקלוק יציב ובטוח צריך לוח, זכרונות, וקרור מתאימים שעולים יותר כסף מחלקי value

לוח ב600 ש"ח, מעבד ב600-700 ש"ח, וזכרונות ב-600 ויש לך מעבד במהירות 3 ג'יגה במחיר בדיחה, שמפרק כל מעבד AMD קיים.

פורסם

המחירים של ה E6320 ן E6420 אמורים לרדת לאחר ה 22 לחודש או שאלו המחירים שאמורים להיות?

תודה

פורסם

עדיף לחכות רק עוד כמה ימים עד מאי וזהו

המעבדים האלה יירדו עוד טיפה

פורסם

הם לא יירדו כי הם חדשים

פורסם

התכוונתי לכל המעבדים שהיו לפני שהחדשים יצאו.. (E6600 וכ'ו)

פורסם

זה רק אני או שה-E4400 קצת מאכזב?

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6420_11.html

ה-E4400 לא הצליח לעבור 3250Mhz עם העלאת מתח, ממש לא משהו.

לפי דעתי עדיף לקחת E4300, גם יותר זול וגם עדיף באוברקלוק לפי הכתבה הזאת.

פורסם

התכוונתי לכל המעבדים שהיו לפני שהחדשים יצאו.. (E6600 וכ'ו)

לדעתי לא תהיה ירידה נוספת

לפחות לא אחת שמשנה משהו, בשביל 50 שקל שגם הם בספק לא כדאי לחכות עוד שבועיים עד שתהיה בטוח שהירידה עברה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים