פורסם 2007 באפריל 1918 שנים כן רק שזה יעבוד על פי הביצועיים של הנמוך מבינהםהערה : לפעמים התקנה של זיכרונות מחברות שונות גורמת לבעיות של תאימות בינהם כך שלא בטוח שהם יעבדו טובהעדיפות היא להשים זכרונות זהים
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים בעברית אין פועל כזה "להשים"בעיות עקב אי תאימות קורים אולי 0.01% מהמקריםלי זה קרה 3 פעמים אבל אם אתה אומר....
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים ליאור,כלומר שתכונת הדואל בלוחM או בבקר הזיכרון,ומה שמשפיע למעשה זה הבקר ולא הזיכרונות?אז מה התנאי ל-DC?או שזה בכלל לא תלוי בקונפיגורצית הזכרונות,כמובן לשמור על SS/DC.אני מקווה ששאלתי ברור.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים התוכנה היא מבקר הזיכרון (לא משנה איפה הוא יושב)שכן הזיכרון לא בוחר לאן ואיך ייגשו אליו
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים כשהסטיקים הם שניהם DS/SS?לי אישית זה קרה פעם אחת מתוך מאות מחשביםכן . זה קרה לי ואפילו מספר פעמיםוגם לאנשים אחרים שאני מכיר
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים התוכנה היא מבקר הזיכרון (לא משנה איפה הוא יושב)שכן הזיכרון לא בוחר לאן ואיך ייגשו אליובסדר,אבל המשך לשאלה שלא נענתי:מה התנאים לפעולת/פעילות DC?:1.האם שני סטיקים בנפח שונה יפעל ה-DC?2.האם שני סטיקים בנפח שונה אבל מהירות זהה יפעל ה-DC?3.האם שני סטיקים בנפח זהה אבל מהירות שונה יפעל ה-DC?כל זה לצורך העיניין שכולם או SS או DS ומאותה החברה.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים לא מדויקבסדר,אבל המשך לשאלה שלא נענתי:מה התנאים לפעולת/פעילות DC?:1.האם שני סטיקים בנפח שונה יפעל ה-DC?2.האם שני סטיקים בנפח שונה אבל מהירות זהה יפעל ה-DC?3.האם שני סטיקים בנפח זהה אבל מהירות שונה יפעל ה-DC?כל זה לצורך העיניין שכולם או SS או DS ומאותה החברה.1. תלוי פלטפורמה, לרוב לא יפעל ה-DC2. כנ"ל3. כן
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים עדיין לא הבנתי מה ההגדרה של פלטפורמה??הכוונה לציפסט\מעבד??תן דוגמה לפלטפומה שכזותודה מורן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.