פורסם 2007 באפריל 1918 שנים שלום רב.יש לי בן שיושב עד לשעות האחרונות של הלילה מול המחשב ומשתמש בהתקשרויות ב - ICQ בלבדעם ?? לא יודע...האם מישהו יודע על תוכנה שגורמת לכמה שעות של הפסקת השימוש ב ICQ וזה יועיל להרבה הורים שילדיהם גולשים ללא הגבלה.תודה.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אם הבן שלך מספיק חכםואני מאמין שכןאז תתן לו לשבת באיסיקיו כל היוםליצור קשר עם אנשים זה תמיד טובאבל להפגש איתם?Neverאני מדבר בתור ילד (אני בן 13.5)שאם אני מזהה נסיון כל שהוא להיפגש עם הבנאדםאו שהוא מתחיל לדבר על דברים מוזריםחחח ישר Ignoreנראה לי שתלמד את הבן שלך לשים באיגנור מאשר למנוע ממנו לגלוש באינטרנט ובICQ
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים האם מישהו יודע על תוכנה שגורמת לכמה שעות של הפסקת השימוש ב ICQ הוא בעצמו יוכל לבטל את התוכנה =]אם אתה רוצה להגביל אותו אפשר לנתק את המקלדת ולהחביא אותה עד הבוקר
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אני לא מכיר תוכנה כמו שאתה מחפש (אבל בטח יש)מצד שני, יש לך שתי אפשרויות אחרות.לנתק את האינטרנט בשעות מסוימות. (נגיד מ23:00 עד 8:00)במקרה ואתה באמת ובתמים חושש ממה שקורה בשיחות שלו, יש המון תוכנות מעקב שיציגו לך את התוכן של השיחות שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.