עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עזרה.. חלונות אקס פי

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם! תראו אני צריך עזרה בשלושה נושאים בקשר לווינדוס.. זה חשוב ותודה =)

1. לא יודע מה התעסקתי אם הוסגי קבצים או אפשרויות תיקיה או משהו אבל עכשיו כל פעם שאני עושה דאבל קליק עם העכבר על כונן סי או די שלי זה לא נכנס אליהם לתוכם אלה זה נכנס לחיפוש.. וגם אם אני עושה עליהם מקש ימני של העכבר אז בתפריט שפתח האפשרות של חיפוש היא הראשונה ולא של הפתיחה.. וזה קורה לי רק בשני אלה.. שאר התיקיות וזה עובד לי טוב..

2. באחת ההתקנות שעברתי מאקס פי לויסטה ומויסטה לאקס פי הפכתי בטעות את כונן די לכונן עם החלונות וכונן סי לכונן עם הגיבוי והדברים.. אבל עכשיו שאני נכנס לפרטישן מג'יק 8 הוא לא נותן לי להיכנס והוא אומר שיש שגיאה שהוא לא הצליח לדעת מה האות של הכונן.. כאילו יש שם בעיה עם האותיות שלהם.. איך אפשר לפתור את זה?

3. דבר שלישי ואחרון בתוך כונן סי שנאי פותח אותו יש שם תמונה ברקע של תיקיית מוזיקה ולמעלה טאב של אפשרויות של תייקייתה מוזיקה כמו "נגן הכל" וכאלה..

עכשיו כונן סי הוא בכלל לא תיקיית מוזיקה אלה כונן עם הרבה קבצים... איך אני יכול לסדר את זה שלא יהיה לי את התמונת רגע הזאת על המסך הלבן אחרי שאני נכנס לכונן סי שהיא תמונה של תיקיה עם קבצי אודיו..

זה חשוב תודה מראש לכולם =)

פורסם
  • מחבר

בקשר לנושא הראשון שכאשר אני לוחץ דאבל קליק על אחד הכוננים זה פותח לי ישר את החיפוש הסתדרתי..

הלכתי לאחד הכוננים שם נכנסתי לאפשרויות תיקייה בתוך כלים ושם לסוגי קבצים..

שמתי את העכבר על סוגי הקבצים עבור הכונן ולחצתי על מתקדם.. ואז היו לי 2 פעולות:

find ו - norton partition magic 8 .. אז עשיתי שהנורטון פרטישן מג'יק 8 יהיה הדיפולט - set default

וזה הסתדר... =)

אז בבקשה מי שיכול לעזור לי בקשר ל2 השאלות האחרות אני יודע לו!

ועוד שאלה קטנה.. הורדתי אייקונים של חלונות ויסטה.. יש איזשהי דרך שאני יכול לעשות שהמחשב יפעיל את עצמו מחדש או משהו ומעתה יישתמש באייקונים של ויסטה שהורדתי עבור כל התיקיות והקבצים או לפחות רובם? מבלי שאני יעבור אחד אחד ויחליף ידני?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.