עבור לתוכן

כרטיסי מסך directx 10

Featured Replies

פורסם

המחיר של כרטיסי המסך החדשים (directx 10) הוא רק בחו"ל נכון? כמה בערך יעלה בארץ 8500gt או 8600gt?

האם שווה לקנות אותם, או בגלל שהם חדשים יש אולי באגים למיניהם?

תמליצו לי איזה לקחת והאם בכלל לקחת מבין הכרטיסים החדשים בתקציב של 600-800 ש"ח...

תודה לכל העוזרים...

פורסם

יש לך את ה-8600GT שתומך ב-DX10 ב-900 ש"ח.

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480

אבל במקומך הייתי מחכה ל-HD2600 לראות מה הוא מציע, כי כרגע משחקי DX10 הם לא דבר חזק בשוק ולכן לא שווה לקנות כרטיסים כאלה עכשיו אלא ם כן אתה מחפש רק ביצועים.

פורסם
  • מחבר

תראה, אני אכן מחפש כרטיס מסך שיחזיק הרבה זמן ככרטיס מסך טוב בשוק=ביצועים טובים... אבל בגלל שיש לי הגבלה על התקציב מה דעתך על זה:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7482

פורסם

הוא יותר מידיי חלש ככרטיס למשחקים...

דרך אגב מה המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

המפרט שלי הוא:

e6420

לוח אם- אני לא ממש זוכר, של asus משהו ב-700 שקל...

1gb ram

160gb hardisc

אני שיניתי הרבה דברים במפרט שלי מאז כל ירידות המחירים...

ספק כוח בין 400 ל470 וואט.

מבחינת כרטיס מסך התכוונתי לקחת nvidia7600gt אבל מאז ירידת המחירים של ה-dx10 אני לא ממש יודע איזה לקחת בתקציב של 600-800 ש"ח...

פורסם

תן שם מדויק של הספק כוח !

מאיפה בדיוק הגיע אליך E6420 ??

הייתי ממליץ לך לחכות לR630 וביינתים לשים עוד ג'יגה זיכרון...

פורסם
  • מחבר

החנות שממנה אני קונה עדיין לא נתנה לי מפרט עדכני ואני יכול להגיד לך שלפני ששיפרתי את הספק ב-200 שקל זה מה שהיה-LINKWORLD 500W WIN CA-117...

לגבי המעבד, מה זאת אומרת מאיפה השגתי אותו? ראיתי שהוא יעשה ממש זול לקראת ה-22 ופניתי לחנות והם הכניסו אותו למפרט... למה, הוא נדיר?

מה זה ה-r600 ומתי בדיוק הוא יוצא?

אני עדיין מתלבט אם להוסיף ג'יגה עכשיו או שנה הבאה... כי זה קצת חריגה מהתקציב... כמה זה יעלה בערך להוסיף עוד ג'יגה?

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לענות לי?

פורסם

חמוד, כולם אומרים שאנחנו מדברים בקודים.

אז עכשיו זה אתה זה, שמדבר בקודים :lol:

מה השם והדגם של לוח אם ? של ספק כוח ? בתשובות שלך כרגע מאוד תלוי מה נמליץ לך אחרי זה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו התקשרתי אל החנות והם הביאו לי את הנתונים האלה:

לוח אם- asus c5b 670 ש"ח

ספק כוח- thernalteake 470w 350 ש"ח...

ולפי ירידת המחירים ב-22 אני אראה איזה מעבד לקחת- או e6420 או e6400... משהו כזה...

ואני שואל איזה כרטיס מסך עדיף: ה-7600Gt או 8500gt אבל אני חושב שיש אופציה שאני אקח 8600Gt בתוספת של 300 ש"ח...

ואם אתם יכולים אולי להמליץ לי על radeon ati יחסית טוב בתווך מחירים של 600-850 ש"ח אני אשמח...

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים