פורסם 2003 בינואר 1722 שנים אז ככההספק שלי הוא 012ועשיתי את המבצע הזה ב- 69 שקליםCABLE 256 K (הביאו לי מודם של DAEWOO אם זה משנה)אחרי שאני גולש איזה חצי שעההאינטרנט מתחיל "לקרטע" ומתחיל לעבוד לאט (אפילו יותר מה- 56 K הקודם שלי)לא מעלה אתרים ובכלל לא מעלה את האיי סי קיוניסית להתחבר ולהתנתק למרות שזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה או שעהאבל זה לא עוזר...הדרך היחידה היא להתחיל את המחשב מחדש...אבל זה מאוד מאוד מעצבן!!!מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות??
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים מחבר חיצוניואני רוצה להוסיף עוד משהושזה קורה בדרך כלל כשאני מחובר לאינטרנט אבל אני לא עושה בו כלוםכאילו אני לא ליד המחשב אם הבנתם אותי...
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים קודם כל, אני במת"ב 012 750KB\S, מרוצה מכל רגע ולא חושב לעזוב.המהירות אצלי פשוט טובה, אין אפס.. לדעתי אצלך באמת המודם דפוק או סתם גרוע. תבקש, יחליפו לך, מקסימום לא יפתור את הבעיה...
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים מחבר ד"א הוא מחובר לכרטיס רשתואתם באמת חושבים שהם יחליפו לי?זה לא קצת בעייתי?
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים קודם כל, אני במת"ב 012 750KB\S, מרוצה מכל רגע ולא חושב לעזוב.המהירות אצלי פשוט טובה, אין אפס.. לדעתי אצלך באמת המודם דפוק או סתם גרוע. תבקש, יחליפו לך, מקסימום לא יפתור את הבעיה...True.אבל עוד מעט נגמר לי המבצע של חצי שנה ואין לי מושג לאן ללכת ולמי , כי כבר אין מבצעים כמו פעם ואני לא רוצה להסתכן עם חברה אחרת.עד עכשיו היה לי טוב , מהירות טובה , אתרים מהירים.. ואני לא רוצה להידפק עם משהו אחר.
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים קודם כל, אני במת"ב 012 750KB\S, מרוצה מכל רגע ולא חושב לעזוב.המהירות אצלי פשוט טובה, אין אפס.. לדעתי אצלך באמת המודם דפוק או סתם גרוע. תבקש, יחליפו לך, מקסימום לא יפתור את הבעיה...True.אבל עוד מעט נגמר לי המבצע של חצי שנה ואין לי מושג לאן ללכת ולמי , כי כבר אין מבצעים כמו פעם ואני לא רוצה להסתכן עם חברה אחרת.עד עכשיו היה לי טוב , מהירות טובה , אתרים מהירים.. ואני לא רוצה להידפק עם משהו אחר.נו אז תישאר ב012 יש עדיין של מבצעים טובים..
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים קודם כל, אני במת"ב 012 750KB\S, מרוצה מכל רגע ולא חושב לעזוב.המהירות אצלי פשוט טובה, אין אפס.. לדעתי אצלך באמת המודם דפוק או סתם גרוע. תבקש, יחליפו לך, מקסימום לא יפתור את הבעיה...True.אבל עוד מעט נגמר לי המבצע של חצי שנה ואין לי מושג לאן ללכת ולמי , כי כבר אין מבצעים כמו פעם ואני לא רוצה להסתכן עם חברה אחרת.עד עכשיו היה לי טוב , מהירות טובה , אתרים מהירים.. ואני לא רוצה להידפק עם משהו אחר.נו אז תישאר ב012 יש עדיין של מבצעים טובים..אבל המבצעים הם רק לחדשים , ואני לא. עשיתי חצי שנה ב 150 שקל לחודש כולל הכל.השאלה היא אם אני יתנתק מהם , ויתקשר עוד פעם בתור אחד , הם יזכרו אותי אותי או לא..
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים שוחט... יש בימים האחרונים בעיות עם ערוצי זהב אין כל קשר אליך! אם היית בודק היית רואה שהפינגים שלך בסביבות ה400 לארץ....אני חושב שהיום זה כבר סודר למרות שזה ממש לא בטוח...
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים מחבר הגיע טכנאי של ערוצי זהב היום ועשה בדיקהוהוא גילה שהעוצמה חלשה מדי.. (55והוא שם לי מגבר ועכשיו זה אמור להיות טוב (46)הוא אמר שב-55 זה מאוד גבולי ובגלל זה הניתוקיםאחרי שהוא הלך התחלתי לגלוש ואותה בעיה ממשיכהדיברתי גם עם ערוצי זהבוגם עם 012 ושניהם אומרים שהכל אמור לעבוד טובאבל זה בכלל לא עובד...מישהו יכול לעזור לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.