פורסם 2007 באפריל 1818 שנים שלום לכולם,כל יום,שאני הולך לישון אני מפעיל את האימיול ואת ה-utorrent.אחרי שאני חוזר מהביה''ס אני מכבה את שני התוכנות הללו ומפעיל את ה-FF.לוקח יותר משעה עד שחוזר לי האינטרנט (כלומר:המהירות של האינטרנט יורדת עד כדי כך ששום אתר לא נפתח),ויש להזכיר שאני מבצע יותר מ-3 ריסטים בכדי לנסות שמהירות האינטרנט תחזור לעצמה.מה אתם מציעים לי לעשות בנידון? - בבקשה זה דחוף.(מהירות האינטרנט שלי היא: 1.5 מגה,ואני שוקל להגדיל את החבילה).בתודה מראש,MuTaTiOn.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר הספקית היא בזקויש לי ADSL,כולל רשת אלחוטית.ד''אהמחשב השני מכובה בזמן שאני גולש,כך שהוא לא יכול להאט את האינטרנט.בתודה,MuTaTiOn.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים העניין מורכב,תשתדל לא להפעיל שתי תוכנות בפעם אחת,מכוון שאתה מחובר לשתי מחשבים בבית ניראה לי שזה יוצר בעיה באיכות הגלישה,למרות שאחד מכובה.כן מומלץ להגדיל את מהירות הגלישה.במיוחד שאתה מחובר לשני מחשבים בבית.הספק שיש לך מעולה.זאת דעתי,המשך יום טוב.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר כשזה קורה לך תנסה להפעיל מחדש את הראוטריכול להיות שזה מה שאני צריך לעשות.אחרי שעה,שהתעצבנתי עליו הפעלתי מחדש את הראוטר ועשיתי הפעלה מחדש,ואז הכל הלך טוב (לא חלק).
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים דרך אגב בזק זה תשתית לא ספקית הספקיות הן: 012,014,013,015 NETVISION ועוד כמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.