עבור לתוכן

המלחמה בין ati ו nvdia בקרב הגולשים

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל יש לגולשים כאלה רגשות חזקים בקשר לחברות הנ"ל יותר מכל חברה אחרת.

נראה שלכל גולש יש חברה אותה הוא מעריץ הוא לא מוכן לשמוע על מוצרים של החברה השנייה והוא ישלול אותם נחרצות.

במקום לקבל תגובות עניניות על כרטיסים אני צריך לסנן חצי מההודעות שלא רלוונטיות לנושא.

אבל למה לעזאזל יש את המלחמה הזאת בין הגולשים מישהו יכול להסביר?

אפילו הכותבים של האתר ממלאים כל כתבה על כרטיס של החברה האחת עם מילים כמ

"זוהי התשובה של..." "בואו נקווה שXXX יציגו את הXXX שאמור להתחרות בו".

פורסם

לעיתים זה שטויות שילדים מפתחים מכיוון שיש להם מוצר מחברה מסוימת אז אותה החברה היא "הטובה" כי הם רוצים שיחשבו שלהם יש את המוצר של החברה "הטובה"..

אני למשל יש לי 7600GT (NVIDIA) ואני לא מעריץ את נווידיה ולא את ATI אני רק רוצה שיתפתח יותר השוק וימציאו יותר דברים ויותר מוצרים עלמנת הורדת מחירים ואני אהיה עוד צרכן עם חיוך.

פורסם

יש אנשים שפשוט תמיד יגידו שATI יותר טובים מNVIDIA ויש כאלה שההפך..

לא יודע אם זה בדיוק פאנבוי אבל זה אכן בכיוון..

אני מכיר לא מעט אנשים שלא מוכנים לשמוע על ATI בכלל "NVIDIA הכי טובים" גם בתקופה שלפני הDX10

שהיה את הX1900XT שהציג ביצועים מעולים והשתווה לכרטיס יקר ממנו של NVIDIA היו אנשים שאמרו NVIDIA הכי טובים..

בטענה כזאת: "בכמה משחקים ראית את הלוגו של ATI?" חושבים שבגלל שיש את הלוגו של NVIDIA אז ATI יריצו את זה פחות יפה..

שבעצם המצב היה הפוך כי ATI הריצה AA+HDR והכרטיסים של NVIDIA לא.. אבל בכל זאת "NVIDIA הכי טובים"

אני בעקרון בעד מי שיותר טובה באותה תקופה.. כרגע אני לא בעד שום חברה כי ATI עוד לא נתנה את הפייט שלה בDX10 וברגע שהיא תתן אני כבר אחליט לצד מי אני ;)

פורסם

זה בדיוק כמו ש-70% מצרכני המחשבים הביתיים ידרשו בתוקף מעבד של אינטל ,כי זה מה שהם זוכרים ומכירים.

תגיד להם AMD יגידו לך AM מי?

קיבעון תפיסתי .

פורסם

אותו דבר לגבי אנטי-ווירוסים..

רוב האנשים חושבים שהנורטון הוא הכי טוב ויותר מזה גם הרבה תכנאים חושבים הנורטון יותר טוב :kopfpatsch:

וזה בפועל אנטי-ווירוס בין הגרועים ביותר יש חינמים יותר טובים ממנו..

פורסם

תבין, ישראלים אוהבים להשוויץ במה שיש להם, אפילו אם זה לא כל כך טוב...

הם עדיין ישוויצו, במיוחד אם הם השקיעו את כל כספם במחשב, והם ברוב במקרים יגידו רק ייתרונות על על המוצרים שהם קנו.

מה שנכון זה שהם יודעים מה טוב ומה לא טוב וגם בתוך תוכם הם יודעים שעשו קנייה גרועה, רק כדי לא להראות שיצאת פראייר בקנייה שלך ברוב המקרים הישראלים יגידו את הייתרונות, ומהחיסרונות הם יעלימו עין.

פורסם

אני בעקרון בעד מי שיותר טובה באותה תקופה.. כרגע אני לא בעד שום חברה כי ATI עוד לא נתנה את הפייט שלה בDX10 וברגע שהיא תתן אני כבר אחליט לצד מי אני ;)

אתה אומר "אני בעקרון בעד מי שיותר טובה באותה תקופה" , נו אז לטובת מי אתה ? , אהה אתה מחכה ליום ש-ATI יהיו יותר טובים ואז תחליט

טוב , אני מחכה לכרטיסים של NVIDIA שיתנו פייט לכרטיסים החדשים של ATI ואז אני יחליט לצד מי אני

פורסם

ברוך הבא לפורום גרפיקה, המקום שבו השכל נגמר איפה שהחיבור לאינטרנט מתחיל.

:smile1:

פורסם

זה בדיוק כמו ש-70% מצרכני המחשבים הביתיים ידרשו בתוקף מעבד של אינטל ,כי זה מה שהם זוכרים ומכירים.

תגיד להם AMD יגידו לך AM מי?

קיבעון תפיסתי .

אני קניתי את המעבד של אינטל (קונרו) , רק בגלל שיש לי קיבעון תפיסתי

פורסם

LIPA תהיה רציני,

אתה הבנת אותי בדיוק.

אתה כמעט בטוח משתייך ל-30% האחרים ובחרת יופי של מעבד .

פורסם

אתה אומר "אני בעקרון בעד מי שיותר טובה באותה תקופה" , נו אז לטובת מי אתה ? , אהה אתה מחכה ליום ש-ATI יהיו יותר טובים ואז תחליט

טוב , אני מחכה לכרטיסים של NVIDIA שיתנו פייט לכרטיסים החדשים של ATI ואז אני יחליט לצד מי אני

תגיד מה אתה מוגבל או משהו?

כרגע NVIDIA מובילה אבל ATI עוד לא נתנה את הפייט כי עוד לא הוציאה כרטיסי DX10

ברגע שATI תוציא את כרטיסי הDX10 הראשונים שלה יהיה אפשר להגיד מי יותר טובה.. כי זה יהיה כרטיסים ראשונים של NVIDIA בטכנולוגיה הזאת וכך גם ATI

אתה לא יכול להשוות כרטיס שבדור אחד מתקדם יותר :| זה כמו להשוות את 7800 ל 6800 אתה יכול?

פורסם

חחחחחחחחחח אייייי איפה URIB שיגיב כאן אורי תסביר תסביר לו על אהדתך לAMD\ATI... חחח

אוקיי אני יסביר למה קיימת אצלי העדפה לAMD... ושלפחות אצלי אין איזה הערצה או "קיבעון" על חברה מסויימת של כ. מסך חוץ מ 3DFX חחחח שנכחדה לפני איזה עשור חחח. אוקיי אז אני מעדיף AMD כי תמיד אבל תמיד הם יותר זולים המעבדים שלהם פשוט יותר זולים נקודה! אמנם זולים ולא תמיד הביצועים כאלה טובים אבל הם כן זולים והביצועים של אינטל לא מצדיקים הפרש של 500-800 שקל... בקיצור לדעתי AMD יותר כדאית ובגלל זה יש אצלי העדפה לAMD תועלת\מחיר הרבה יותר טובה... !

אצלי אין העדפה ATI NVIDIA מה שכן יש אצלי לפחות כרגע זה תשוקה (חחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תצטטו יא חארות זה רגע של חולשה...) ל R600... שסרטונים שלו ונתונים טכניים גורמים לי להסתכל על הכרטיס החזק ביותר של NVIDIA כיום ולהבין שהוא סתם עוד כרטיס טוב יקר בעיקר... הR600 כרטיס חייתיייייייייייייייייי שאני מת שייצא כבר על מנת שאני יוכל לתכנן ולרכוש את מערכת המחשב הבאה שלי שאגב תיהיה בסלון... ותכלול תHD2900XT... זה הכל אני לא מעריץ את ATI רק את השבב הזה וכל מה שבא איתו...

חוץ מזה הרבה אנשים מושפעים כמו שSIMON אמר ופשוט חסרי ידע בסיסי בחומרה כלומר הם לא מכירים בכלל בחברה הזאת AMD\ATI אז תמיד אנשים מעדיפים את הדברים הכביכול "איכותיים יותר" כי זה מה שהם שומעים. מתוך מדינת ישראל כ80% מהיהודים יעדיפו מעבד PENTIUM D עם כרטיס מסך GEFORCE 8500GT על מעבד AMD 6000+ X2 עם כ. מסך X1950XT למה אתה שואל??? כי זה מה שהם יודעים מותגים - GEFORCE 8 ואוווו PENTIUM D (ציטוט של נציג מכירות מאייבורי : "זה המעבדים של הדור החדש, כפולי ליבה כלומר כפול ביצועים במעבד אחד" ) מעבד הדור הבא אחרי PENTIUM 4 שעד היום אגב מותג נחשק בקרב הישארלים הערסוואתים שלא מבינים כלום בחומרה...

פורסם

אוקיי אני יסביר למה קיימת אצלי העדפה לAMD... ושלפחות אצלי אין איזה הערצה או "קיבעון" על חברה מסויימת של כ. מסך חוץ מ 3DFX חחחח שנכחדה לפני איזה עשור חחח. אוקיי אז אני מעדיף AMD כי תמיד אבל תמיד הם יותר זולים המעבדים שלהם פשוט יותר זולים נקודה! אמנם זולים ולא תמיד הביצועים כאלה טובים אבל הם כן זולים והביצועים של אינטל לא מצדיקים הפרש של 500-800 שקל... בקיצור לדעתי AMD יותר כדאית ובגלל זה יש אצלי העדפה לAMD תועלת\מחיר הרבה יותר טובה... !

מה זאת אומרת AMD עם ביצועים יותר נמוכים אבל יותר זולים- זה אם אתה משווה מעבד זול של AMD מול מעבד יותר יקר של אינטל. :s07:

תשווה מעבד AMD ואינטל באותו מחיר בערך ואז תוכל להגיד למי הביצועים יותר טובים ברמת המחיר הנ"ל.

פורסם

YONIR אתה טועה... AMD לא מגיעים וככל הנראה גם לא יגיעו לרמה של אינטל, אבל יש לה מעבדים חזקים שנותנים ביצועים לא רעים כמו ה4800+ אל מול ה E6400 הAMD זול עולה 750 והאינטל עולה 1300 כלומר הפרש עצום של 550שח וביצועים זהים כמעט טוטאללל... אז תעשה אתה תחישוב...

פורסם

אה סליחה AMD לא יגיעו לרמה של אינטל??? שהרי מ2003 עד סוף יולי 2006 AMD הובילו את הטכנולוגייה ולא אינטל אז הם היו רמה אחת מעל אינטל זה שעכשיו היוצרות יתשנו לא אומר כלום שהרי זה ישתנה לטובת AMD ממש בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים