פורסם 2007 באפריל 2418 שנים (בינתיים בארץ זמין 8 גיגה אך 16 בדרך ו).קיימים בכלל כרטיסי 16GB?ואגב, בקשר לנרתיק שמוכרים בבאג, אם אני לא טועה הוא לא מכסה את המסך שזה חיסרון דיי רציני
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר זה באמת חיסרון רציני אני קונה את הנרתיק רק בגלל המסך!שוב ..מי זה יעקב ואיזה נרתיק יש לו?ועל איזה נרתיק אתם ממליצים?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים קיימים בכלל כרטיסי 16GB?כן קיימים.אם אני זוכר נכון סאן דיסק השיקה אחד כזה לפני כמה חודשים.לדעתי בחו"ל זמינים כבר עכשיו.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים כן קיימים.אם אני זוכר נכון סאן דיסק השיקה אחד כזה לפני כמה חודשים.לדעתי בחו"ל זמינים כבר עכשיו. אני חיפשתי במנוע חיפוש בחול ולא מצאתי - יש של 8 והם עולים משהו כמו 100$.....אתה לא מתכוון לSSD במקרה? עריכה: נו מה אתה יודע, כנראה שצדקת, יש איפלו בארץ בכמה חנויות במחיר פצצה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505460
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר אפילו מספיק לי ה 4 שבאים עם המכשיר בנתיים ..אם אני לא ממלא 2 גיגה אז אחי בטח שלא ימלא 2 וגם לא 4..
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים שוב ..מי זה יעקב ואיזה נרתיק יש לו?אני הוא יעקב (האחד והיחיד) ויש לי נרתיק רגיל של COWONהוא מגן על המסך יש לו הרי מכסהמה אתה צריך לדעת על הD2 שאל אותי ותקבל תשובה
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר תודה..אפילו תמונה מהאינטרנט תספיק.. רק כדי לדעת שאני קונה את הדבר הנכון..אה ומאיפה קנית את הנרתיק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.