עבור לתוכן

אני יכול להביא את 8600GTS זול משמעותית,לחכות ל 2600 ?

Featured Replies

פורסם

יש מצב מביאים את 8600GTS מהיבואן במחיר של 600-1000 אבל אני לא חושב שאני אוכל לדחות את זה..

אז שווא לי לחכות ל 2600 ?

*אני לא יכול להביא פה לאנשים אחרים במחיר הזה

עריכה : אני יכול לדחות את זה ! איזה כיף @

פורסם

אף אחד לא יכול לענות לך על זה.

אני אישית הייתי מחכה כי לדעתי עד היציאה של הHD2600 המחיר של 8600GTS יתאזן סביב ה1000 ש"ח.

פורסם

אף אחד לא יכול לענות לך על זה.

אני אישית הייתי מחכה כי לדעתי עד היציאה של הHD2600 המחיר של 8600GTS יתאזן סביב ה1000 ש"ח.

כן, אני במקומך הייתי מתאפק, נכון שכל כך בא לכם לשחק על ההגדרות הכי גבוהות וכל זה... אבל תחשבו שיכול להיות שייצא מצב שהייתם יכולים לחסוך לא מעט כסף אם הייתם קונים כרטיס מסך כזה ולא כזה.

חכה לבנצ'ים של ה-HD2600

פורסם
  • מחבר

אבל גם ככה אם אני קונה ב1100 אני חורג מהתקציב (אני גם קונה ספק).

אבל לפי מה שהבנתי הוא לא יכול להביא בהנחה משמעותית,משהו כמו 10% הנחה...

אז מה אתם אומרים ?

פורסם

איזה ספק יש לך? יכול להיות שאתה לא צריך לשדרג.

לי למשל יש 400W ג'נרי, והוא החזיק את המפרט שלי + X800GTO, שטוחן יותר חשמל מה 7600GT, וה 8600GT אוכל חשמל בערך כמו ה 7600GT.

ככה שאפילו אם יש לך ספק ג'נרי, רוב הסיכויים שהוא יחזיק את ה 8600GT.

פורסם
  • מחבר

מה פתאום !

אני מתפלא ש"מומחה" למפרטים אומר את זה !

א רק שאם אני אקח אותו בלי להחליף ספק זה יהיה סיכון לא נורמלי מכיוון שאין אפשרות לדעת עד כמה חזק ג'נרי אלא גם

שאם אני עושה קנייה אז כבר כדאי מאוד להחליף את הספק המעפן והרועש הזה...

פורסם

ג'נרי ג'נרי אבל מחזיק.

שלי 3 שנים לא עשה בעיות גם עם ה X800GTO טפו טפו טפו...

אם אתה רוצה - תשדרג. אבל כולה אמרתי שאתה לא חייב.

פורסם

אבל גם ככה אם אני קונה ב1100 אני חורג מהתקציב (אני גם קונה ספק).

אבל לפי מה שהבנתי הוא לא יכול להביא בהנחה משמעותית,משהו כמו 10% הנחה...

אז מה אתם אומרים ?

הבנתי שאתה יכול לדחות ולחכות קצת אז זה הדבר הכי מומלץ לעשות.

גם ככה עד שהכרטיס יצא תתחיל מלחמת מחירים רצינית בין החברות כך שהמחיר אפילו יפול עוד יותר ! ;)

הבעיה בספקים גנרים שמאוד קשה לדעת איזה יסחוב ואיזה לא ואם יש אפשרות לא להסתכן עדיף לא לקחת את הסיכון .כי כמו שאני יודע האחריות לא מכסה את זה.

פורסם

מה פתאום !

אני מתפלא ש"מומחה" למפרטים אומר את זה !

א רק שאם אני אקח אותו בלי להחליף ספק זה יהיה סיכון לא נורמלי מכיוון שאין אפשרות לדעת עד כמה חזק ג'נרי אלא גם

שאם אני עושה קנייה אז כבר כדאי מאוד להחליף את הספק המעפן והרועש הזה...

צודק חלקית, לכרטיסי High End לא מומלץ לעבוד עם ספק ג'נרי כי הוא לא ייקבל את כל הזרמים "האיכותיים"

וגם הוא אחרי כמה מכות חשמל הוא יידפק.

יש כרטיסים שספקים ג'נרים מחזיקים, בדר"כ כרטיסים Mid End ו-Low End.

פורסם

צודק חלקית' date=' לכרטיסי High End לא מומלץ לעבוד עם ספק ג'נרי כי הוא לא ייקבל את כל [b']הזרמים "האיכותיים"

וגם הוא אחרי כמה מכות חשמל הוא יידפק.

יש כרטיסים שספקים ג'נרים מחזיקים, בדר"כ כרטיסים Mid End ו-Low End.

:lol: :lol: :lol:

זרמים "איכותים" קרעת אותי הוא צריך ספק שיתן לו מספיק זרם ולא זרמים "איכותים" :lol: :lol: :lol:

פורסם

ל8600, אם לחוץ, אפשר להסתפק בספק גם ב200 ש"ח כדוגמת HEC/FSP 350W שיספיק ללא ספק בכלל.

פורסם

אני עם אליאור רק תתקן תללא ספק זה נשמע מוזר... חחח יותר מדי שורש ס.פ.ק במשפט אחד.... להסתפק בספק שיספיק ללא ספק... חחחח

8600 ככל הנראה לא צריך ספק חזק במיוחד, אבל אם ברצונך לעשות קצת OC או לעשות מערך SLI מתישהו... אז תקנה ספק חזק ואמין ליתר ביטחון

פורסם

יחזיק את 8600GTS בסטוק. אבל לא נראה לי שתוכל לעשות OC אבל ב-OC אני לא כזה מבין אז אולי כן...

פורסם

יחזיק את 8600GTS בסטוק. אבל לא נראה לי שתוכל לעשות OC אבל ב-OC אני לא כזה מבין אז אולי כן...

תודה אחי

מישהו יכול להגיד לי אם אפשרי לי עם הספק הזה לעשות אובר קלוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים