עבור לתוכן

הזמנתי מנועה מחשבים את הכרטיס 8800 gts 640 bfg oc 2

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת עם כדי לשלם עליו 2400 שקל אני לוקח רק את זה עם ה oc 2

לחכות ? לה r 600 למרות שאני רוצה nvidia לא יודע מלתבלט כזה לפניי הקניה זה כל הכסף ..שחסכתי את יודעים אך זה. :kopfpatsch:

מצטער על השטיות האלה שלי מקווה שלא תתעצבנו עליי .

פורסם

לא אנחנו צריכים להתעצבן עליך, אתה צריך להתעצבן על עצמך.

או שתקח את ה 8800GTS 640MB של לידטק ב 300 שקל פחות,

או שאם יש לך מסך LCD בגודל 19 אינץ' ומטה, גם הגרסא של ה 320MB שעולה 1700 שקל בערך תספיק.

ואם זה לא כל כך לחוץ, כדאי לחכות קצת לכרטיסים החדשים של ATI/AMD ולראות מה קורה.

פורסם

אם יש לך מסך LCD19 או 17" לא ממש משנה, תקנה 8800GTS 320MB בלי שום צל של ספק.. ובלי קשר, בין הגירסא הזאתי לבין הגירסא של לידטק שעולה 300שקל פחות כמעט ואין הבדל ואת הOC הקטן הזה אפשר גם לעשות לבד בלי שום בעיה(כל 8800GTS טוב באוברקלוק), בקיצור ולעניין.. הלידטק עדיף, ואם יש לך מסך שלא מגיע לרזולוציות מעל 1280X1024.. או יודע מה, גם 1600X1200, תקנה את גירסאת ה320MB ב1700שקל.. עדיף מכל הבחינות.

פורסם

לחכות ? לה r 600 למרות שאני רוצה nvidia לא יודע מלתבלט כזה לפניי הקניה זה כל הכסף ..שחסכתי את יודעים אך זה. :kopfpatsch:

א.זה לא שטויות 2000 שקל לא הולכים ברגל אלא אם אתה הבן של שרי הריסון:)

ב.אתה צריך להתעצבן על עצמך שאתה פוחד שאנשים פה יתעצבנו עליך,אין לך מה לפחד וגם לא מן הפחד עצמו.

ג.לאח של יש חבר שלאבא שלו יש חנות מחשבים והוא אמר לו שבקרוב מאוד יגיעו לארץ R600 והם יהיו פי 1000 יותר טובים מ נבידיה.

אני חושבת שכדאי לך לחכות!!

פורסם

קח את ה-8800GTS 640MB הכי זול שתמצא עם אחריות ארוכה, כדי שתוכל להתעלל בכרטיס מסך בחופשיות ;D

פורסם

א.זה לא שטויות 2000 שקל לא הולכים ברגל אלא אם אתה הבן של שרי הריסון:)

ב.אתה צריך להתעצבן על עצמך שאתה פוחד שאנשים פה יתעצבנו עליך,אין לך מה לפחד וגם לא מן הפחד עצמו.

ג.לאח של יש חבר שלאבא שלו יש חנות מחשבים והוא אמר לו שבקרוב מאוד יגיעו לארץ R600 והם יהיו פי 1000 יותר טובים מ נבידיה.

אני חושבת שכדאי לך לחכות!!

יחסית להודעה ראשונה בפורום אפשר להגיד שאת די בענינים ;)

ברוכה הבאה :xyxthumbs:

פורסם

בוא נגיד אם יש לך סבלנות של חודש, תחכה

פורסם
  • מחבר

אני מת לשחק את כל המשחקים על מקסימום לחכות חודש ? אפילו התחלתי להדליק את האנשים בבית שלי שלא מבינים וההדורים התהפכו כרגע הם רוצים שאני יקנה את זה חחח אז עם אתה ממליץ לחכות אולי אני באמת יחכה .

פורסם

עדיף שתחכה..

כי אם הנתונים כרגע מדוייקים יהיה לך במחיר של 8800GTS יהיה לך את הX2900XT שחזק כמו 8800GTX

עריכה: 320MB לא מתאים לרזולוציה של 1200*1600 יש לו נפילת FPS רצינית ברזולוציה הזאת.

פורסם

יש לו נפילת FPS כמו כל כרטיס ברזולוציה גבוה, חוץ ממשחק אחד או שניים אין כמעט הבדל ב1600X1200 בין ה320 ל640.

פורסם
  • מחבר

אז עדיף לחכות ...למרות לא יודע למה אני מרגיש בטוח עם nvidia כי לפניי כמה שנים טובות קניתי את הכרטיס הכי מתקדם של ati שזה היה 9700 פרו אך שהוא יצא כמאט וזה איכזב אותי מעט

אז רציתי ללכת הפעם אחריי כמה שנים על הhige end של nvidia

אבל עם אתם אומרים ששוהל חכות ולא לקנות את ה gts 640 אני יחכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים