עבור לתוכן

עזרה בבחירת רמקולים מדפיים / מערכת סטליטים

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש המלצה לזוג רמקולים מדפיים או מערכת סטליטים

המגבר הוא JVC RX-8012P

התקציב הוא בערך 1K שקלים

והיעוד.... מוזיקה... סרטים... סאונד של טלויזיה ושל הפלייסטיישן....

תודה רבה! :yelclap:

פורסם

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=1000&g_id=11245269

יש לי מערכת כזו. נשמעת מצויין ביחס למחיר שלה.

אופציה נוספת זה זוג מדפיים משומשים. אני לא מכיר זוג חדשים סבירים במחיר הזה. בטח אנטולי מכיר אבל הוא התגייס אז לא נשמע ממנו הרבה...

ד"א, אתה מוכן לקנות משומש? אם כן, אפשר למצוא משומשים ביד2 , יש גם ב-homeless.co.il, hometheater.co.il, בקיצור לא חסר לוחות יד שניה (וגם לא מבחר של משומשים)

ד"א, לא מזמן ראיתי בלוחות סט 5 רמקולים של אלטקס ב-300 ש"ח! לא פאר היצירה אבל נותן תמורה מצויינת לכסף, אפשר להתחיל עם משהו כזה ולשפר לאט לאט.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון זה מתצוגה... לא מוכן לקחת תצוגה ולא מוכן קחת יד שניה. מפחד מזה...

דבר שני הרמקולים האלה הם 6 אוהם, המגבר שלי עובד עם 8-32... הייתי צריך לציין את זה...

דבר שלישי... מרנטז זה לא יצרן זה לייבל... מה שאומר שאפשר לקות את אותה המערכת פשוט בלי המדבקה במחיר הרבה יותר טוב...

וכמה שאני חושב על זה יותר ככה אני פחות חושב לכיוון הסטליטים ויותר ויותר לכיוון הזוג מדפים...

פורסם

נכון שמרנץ זה מדבקה, אז מה? עדיין הם שנמעים טוב וזה מה שחשוב.

ולא, לת תמצא אותו "במחיר הרבה יותר נמוך", זה בערך הכי נמוך שתמצא.

הסט נמצא אצל הורי והם ממש מרוצים ממנו :xyxthumbs:, אני אישית לא הייתי מסתפק בו אבל מצד שני לי יש תקציב גבוהה יותר ;)

נכון להיום היחידים שהדביקו את המדבקה על הרמקולים הללו הם מרנץ, כשתראה את אותו הרמקול בדיוק עם מדבקה אחרת תודיע לי.

להבדיל מסטים אחרים כל סטליט בסט הזה שוקל דיי הרבה ולא יושב בקופסאת "לבן" ששוקלת 10 גרם אלה בתיבה יחסית מאסיבית. בהשוואה לסטים יותר יקרים הוא נשמע (לדעתי) לא רע.

הדבר הבא שאהבתי זה סט של מוראל (הסט נקרא נובה, עולה ~2500-3000 ש"ח)

בכל אופן, אני אישית גם ממליץ לך על שני מדפיים. במיוחד אם אתה מתכנן גם לשמוע מוזיקה עם הרמקולים ולא רק סרטים/משחקים.

מה אתה מתכוון לעשות עם הרמקולים?

מה גודל החדר?

איזה מוזיקה אתה שומע?

פורסם
  • מחבר

בעיקר מוזיקה... אחרי זה קצת סרטים ואחרי זה קצת משחקים...

איזה מוזיקה?

הכל, בעיקר ישראלי ורוק אבל בגדול הכל...

חשבתי על הרמקולים הללו, בעיקר מפני שאני מכיר את החברה ושמעתי כמה וכמה זוגות רמקולים שלהם ואהבתי את הצליל...http://traklin.co.il/emall/product.asp?pc=80528&id=9565&fid=2213

הבעיה היא שהם 6 אוהם והרסיבר תומך ברמקולים של 8 אוהם ומעלה ואני לא יודע מה יהיו ההשפעות על הרסיבר/רמקולים ואני מפחד להסתכן...

פורסם

במקרה (וזה לא קורה הרבה) אני מכיר את הסט הזה. לא פאר היצירה.

מה עוד שמעת?

פורסם
  • מחבר

שמעתי גם את הJBL E20... מחוץ לתקציב שלי...

חזרה לשאלתי... יש למישהו מושג מה יקרה אם אני מחבר רמקול של 6 אוהם למגבר שרשום עליו בפירוש 8-32 אוהם בלבד?

פורסם

אל תעשה את זה - זה מסוכן, זה יכול לשרוף את המגבר, אין אחריות על דבר כזה כי זה באשמתך, וזה לא טוב להשמעה.

פורסם

זה לא משנה בכלל למעשה. הסיבה היא פשוטה, רמקול של 8 אוהם יכול למעשה להיות בעל עכבה נמוכה יותר משל רמקול ב-6אוהם. סך הכל, אם מגיעים למצב שבו הבאס מתקיע להיקתע (רוויה) תנמיך טיפה וזהו. כל עוד לא תבקש מהמגבר להוציא יותר זרם ממה שהוא מסוגל לא ייגרם כל נזק. השאלה היא האם אתה מסוגל לא להשתגע עם הווליום או לא.

במחיר הזה הייתי מתחיל לחפש משומשים/תצוגה. עזוב לפחד, רמקולים עובדים עשרות שנים בלי נזק. אם אתה פוחד לקנות משהו לא חדש, אני מבין, וזו זכותך המלאה. סך הכל תקבל תמורה נמוכה בהרבה לכסף שלך.

Anatoli.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חברים עדכון...

שמתי הודעה במסנג'ר שאני מחפש רמקולים

חבר שלוח לי הודעה שיש לו זוג סוני משנת 1974 לא סגור על התקינות שלם אמרתי נבדוק

חיברתי...

נשמעים מדהים!

מדוייקים, חזקים ואיכותיים.

אין לי מושג מה הנתונים שלהם או הדגם כי המדבקות מאחור קולפו...

נשארה רק חותמת תוצרת סוני יפן שנת 1974

מצורפת תמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם זה מספק אותך אז מה טוב!!

אבל על תנעל על הדבר הראשון ששמעת ומצא חן בעינך, תמשיך לחפש ולשמוע עוד, כך תוכל לגבש דעה בצורה יותר אוביקטיבית!

פורסם
  • מחבר

אבל למה לי לחפש? קיבלתי אחלה זוג תמורת חצי גולדסטאר :)

פורסם

תתחדש

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים