עבור לתוכן

צוואר בקבוק ל8800GTS

Featured Replies

פורסם

האם E6300 עושה צוואר בקבוק ל8800GTS 320mb/640mb?

בפורום גרפיקה לא קיבלתי תשובה ברורה, ופה אני מאמין שאנשים יותר מבינים בנושא הזה.

• תגובות 53
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלוי באיזה משחק ובאיזו רזולוציה

אם אתה משחק למשל

באטלפילד 2 על 1024*768 אין לך מה לדאוג

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהוא לא עושה צוואר בקבוק ברזולוציות כמו 1024*1280? פשוט נתקלתי באנשים שחושבים שהוא כן.

פורסם

אני מאמין שלא תנצל את הכרטיס עד הסוף , זה באמת לא מאוזן , אם לא תרגיש את זה עכשיו , במישחקים החדשים עם DX10 וכל זה אני מאמין שכן

פורסם

שוב פעם

זה תלוי באיזה משחק

בוא נגיד שעדיף ה E6600 (הוא עולה כבר 1300 ש"ח)

פורסם

http://www.legionhardware.com/document.php?id=618&p=0

הבדיקות אומנם נערכו ברזולוציה 1600x1200 אבל במצב זה אין צוור בקבוק (לפחות לא ששווה להתייחס אליו).

לדעתי, גם אם יהיה לך מצב של צוור בקבוק עם 8800gts/e6300 זה עדיף מאשר שלא יהיה לך צוור בקבוק עם ביצועים נמוכים יותר (כרטיס אחר), לא ? מקסימום תעשה אוברקלוק למעבד או תפעיל עוד פילטרים על מנת לסחוט את הכרטיס עוד יותר.

אם עדיין לא קנית את המעבד זה כבר משנה את הדברים קצת..

פורסם
  • מחבר

תודה Syndrome. קראתי את הכתבה שהבאת ואני מניח שאם היו כמה יישומים שהראו ירידה קלה בביצועים ב1200*1600, אז ברזולוציות נמוכות זה יהיה יותר משמעותי, כלומר שבמקרים מסויימים ה-E6300 כן עושה צוואר בקבוק ל8800GTS.

לא קניתי ואני לא מתכוון לקנות את המעבד הזה, אבל היה חשוב לי לדעת בכל מקרה.

פורסם

כמו שאני אומר בכל ת'רד מהסגנון הזה - אין צוואר בקבוק.

או שהמעבד חזק מספיק בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה, או שהוא לא. זה לא קשור לכרטיס המסך (ולכן זה לא צוואר בקבוק, זה פשוט מושג שלא מתאים פה).

פורסם

ואני מופיע עם השאלה הכי מטומטמת!!

מזה צוואר בקבוק !?

פורסם
  • מחבר

מה לא צוואר בקבוק במה שהוא הביא Mcfly? תראה חלק ממעבדי ה-AMD החלשים יותר שנבדקו בכתבה הזאת- כשהשתמשו בהם כמעט לא היה

הבדל בביצועים בין GTX ל-GTS. לזה למשל אתה לא קורא צוואר בקבוק?

פורסם

זה לא צוואר בקבוק כי זה לא תלוי בכרטיס המסך. המעבד איטי ולכן המשחק מקרטע, וזה לא קשור לכרטיס המסך.

פורסם

אבל המשחק מקרטע בגלל המעבד. המשחק יכל לעבוד טוב יותר עם כרטיס המסך והזיכרון הקיימים ורק המעבד חוסם אותו - ולכן המעבד הוא צוואר הבקבוק של המשחק.

פורסם

בסופו של דבר - תמיד יהיה צוור בקבוק - השאלה היא באיזו מידה וכמה זה עקרוני.

תמיד יהיה חלק אחד עם יותר פוטנציאל. אפשר לומר שההארדיסק הוא צוור בקבוק הקריטי ביותר... אף אחד לא בוכה על זה (מלבד אנשי ה-RAID-0)

זה כמו שאני יגיד עכשיו שה-8800gts הוא צוור בקבוק של המעבד שלי... מה אני ירוץ לקנות עוד כרטיס ל-SLI עכשיו ? ואחרי זה שוב יחליף מעבד כי הפך לצוור בקבוק... זה לעולם לא ייגמר.

אני לא אומר שלא צריך להתייחס לזה, אבל מצד שני לא צריך לפחד מזה, כל עוד זה לא קריטי

McFly, ההערה שלך מעניינת ועם זאת מבלבלת. מעוניין להרחיב? אני לא חושב שזה משנה איך תקרא לזה. הבחור רוצה *לנצל* את הכרטיס כמה שאפשר, לכן יש קשר ישיר בין החלקים מבחינת משחקים לפחות.

פורסם

אבל המשחק מקרטע בגלל המעבד. המשחק יכל לעבוד טוב יותר עם כרטיס המסך והזיכרון הקיימים ורק המעבד חוסם אותו - ולכן המעבד הוא צוואר הבקבוק של המשחק.

אבל זה לא קשור לכרטיס המסך, ואת זה משום מה אנשים לא מבינים פה. תקראו את הכותרת של הדיון הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים