עבור לתוכן

כרטיס מסך שיתאים ל2007WFP

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואת המסך 2007WFP של DELL, איזה כרטיס מסך יתאים יותר להרצת משחקים ברזולוציה של המסך, 8800GTX או 8800GTS?

פורסם

אם יש לך ת'כסף אז ברור שGTX אבל גם GTS 320 יהיה טוב.

פורסם

כמה אינצ' אתה רוצה לקנות את המסך?

אם זה יותר מ-24" אז תקנה את ה-8800GTX או 8800GTS 640MB.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת כמה אינץ'? זה מסך של 20 אינץ'.

אני חושב שGTS לא יספיק לי להריץ את קרייסיס(לדוגמא) על הגדרות טובות ברזולוציה של המסך |:

פורסם

הכל תלוי בתקציב...

ואי אפשר לדעת איזה כרטיס יחזיק את crysis ועל איזה הגדרות...

במקרה שלך כדאי לדעתי לחכות קצת ל R600 ולראות מה קורה...

פורסם

Lmagus, המשחק ירוץ יפה על GTS 320 עם המסך הזה, בעיקר אם תעשה לו OC נחמד [או XFX XXX או BFG OC2].

לפי דעתי 640 יהיה בזבוז במקרה הזה, אולי זה יעזור במשחק-שתיים [COH] ולא יותר. אני הייתי מחכה ליציאה של הR600 ואז מחליט, אולי עם ירידת מחירים [2700~] קונה GTX.

פורסם

פותח התראד, חכה ל-R600 ויהיה לך מבחר יותר גדול ואז נדע מה להציע לך שלא אח"כ תתאכזב מזה שלכרטיסי של ATI יהיה תמורה ומחיר ייחסית מאוד טובים.

פורסם

אם בכוונתך לקנות בכל זאת כ. מסך לפני צאת הR600 תקנה GTX בלי לחשוב פעמיים כרטיס מעולה למסך כזה. אם אין לך את התקציב אז לדעתי תתאפק עד לצאת סדרת הR6XX ותחליט על כרטיס בתקציב שלך...

פורסם

הכל תלוי בתקציב...

ואי אפשר לדעת איזה כרטיס יחזיק את crysis ועל איזה הגדרות...

במקרה שלך כדאי לדעתי לחכות קצת ל R600 ולראות מה קורה...

תפסיקו כבר להגיד "אי אפשר לדעת איזה כרטיס יחזיק CRYSIS" כי 8800GTX מחזיק אותו עם ההגדרות הכי גבוהות וכל הפילטרים פועלים יפה מאוד.

פורסם

תפסיקו כבר להגיד "אי אפשר לדעת איזה כרטיס יחזיק CRYSIS" כי 8800GTX מחזיק אותו עם ההגדרות הכי גבוהות וכל הפילטרים פועלים יפה מאוד.

כן, מה כבר יכול להיות...

פורסם
  • מחבר

מתי יוצא הR600?

כי המחשב שלי נשרף אז נשאר לי עוד מחשב בבית שמשחקי פלאש בקושי רצים עליו.

פורסם

חודש מאי, לא יידוע איזה יום.

פורסם

יופי, אבל מה עם ה 8800GTS 320MB למשל?

הוא יחזיק את קרייסיס גם על HIGH עם כל האפקטים והחרא הזה? אף אחד לא יודע.

ה GTX עולה 1300 שקל יותר מה GTS 320MB, ויכול מאוד להיות שגם ה GTS יספיק לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים