עבור לתוכן

מיקרוסופט משיקה טכנולוגיה שתתחרה בפלאש

Featured Replies

פורסם
חברת מיקרוסופט, שלא הייתה מרוצה מכך שכל כך הרבה אתרי שיתוף סרטונים משתמשים בנגן הפלאש של אדובי, והחליטה שעידן הפלאש תם והכריזה היום על מוצר בשם Silverlight. בניגוד לתוכנה של אדובי, כאן מדובר בתוסף לדפדפני רשת קיימים, שמבטיח לעשות את מה שעושה נגן הפלאש, רק יותר טוב.

התוכנה, ששוקלת רק 2 מגהבייט, משתמשת בגרפיקה וקטורית בשביל להציג וידאו, מה שמאפשר לשנות את גודל החלון בו מתנגן התוכן, בניגוד לפלאש. יחד עם התוכנה ישוחררו גם כלים ליצירת תוכן מקוון, כשבמיקרוסופט מבטיחים שהכלים האלה יאפשרו ליוצרים לתכנת תוכן מתקדם ומרהיב.

התוסף כמובן יתמוך גם הוא בנז"ק, והעובדה שמדובר במיקרוסופט גייסה כבר הרבה מאוד חברות שמנסות את הטכנולוגיה, ביניהן ענקי אינטרנט כמו נטפליקס ו-Akamai.

המלחמה שתפתח יכולה לתרום לצרכנים אם אדובי ומיקרוסופט תתחלנה להתחרות אחת בשנייה על הרגלי הצפייה שלנו בעזרת שיפור איכות, אך ניסיון העבר מלמד כי לשתי החברות יש לעתים אסטרטגיות מאוד דורסניות של קרב, ובמקרים כאלה גם הצרכנים לעיתים נפגעים.

http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092837

רק זה היה חסר לנו.. עוד תחום שמיקרוסופט תעתיק ותהרוס.

פורסם

לפי הכתבה לא ברור; זה יצא כבר או מתוכנן לצאת בקרוב?

בכל מקרה, מהניסיון האישי שלי מיקרוסופט זה לא בהכרח טוב. גם דברים חדשים של מיקרוסופט.

פורסם

מה ז"א "מה שמאפשר לשנות את גודל החלון בו מתנגן התוכן, בניגוד לפלאש"?

פלאש תמיד היה וקטורי בבסיסו, ואין שום דבר שמפריע לשנות את גודל התצוגה.

פורסם
  • מחבר

^^

אל תנסה למצוא הגיון בכתבות של וואלה, אין להם מושג ירוק בכלום.

פורסם

נו באמת מיקרוסופט הזה לא משנה מה יהיה אני נשארת עם פלאש כבר בדקתי המון תוכנות של מיקרוספט ואני לא יפול לפח שוב

פורסם

למה תהרוס? אף אחד לא יקח את הפלאש המקורי

פורסם

מיקרוסופ שוב מנסה לשלוט על העולם

פורסם

אי אפשר להחליף את הפלאש הוא פשוט טוב מידי D:

פורסם

מה שנאמר על הרבה טכנולוגיות מתחרות בתחילת הדרך ובסוף הלכו לעולמן...

פורסם

אני לא מבין מה כל הרוח השלילית הזו.

תמיד טוב שיש כמה אופציות בשוק (אפילו אם רשום לפני שם המוצר את המילה מיקרוסופט). בסופו של דבר זה פותח תחרות בתחום נוסף וכידוע תחרות עושה רק טוב.

אדובי יוציאו עוד דברים מדהימים כדי שהם יראו שהם עושים את זה טוב יותר ממי שמנסה לחקות אותם.

לדעתי זה רק יתרום.

אם במקרה המוצר של מיקרוסופט יהיה טוב אז הרווחנו פעמיים.

:)

פורסם

פשוט כי בעבר מיקרוסופט הרגה את התחרות, ככה שלא נותרה ברירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים