פורסם 2007 באפריל 1618 שנים חברת מיקרוסופט, שלא הייתה מרוצה מכך שכל כך הרבה אתרי שיתוף סרטונים משתמשים בנגן הפלאש של אדובי, והחליטה שעידן הפלאש תם והכריזה היום על מוצר בשם Silverlight. בניגוד לתוכנה של אדובי, כאן מדובר בתוסף לדפדפני רשת קיימים, שמבטיח לעשות את מה שעושה נגן הפלאש, רק יותר טוב.התוכנה, ששוקלת רק 2 מגהבייט, משתמשת בגרפיקה וקטורית בשביל להציג וידאו, מה שמאפשר לשנות את גודל החלון בו מתנגן התוכן, בניגוד לפלאש. יחד עם התוכנה ישוחררו גם כלים ליצירת תוכן מקוון, כשבמיקרוסופט מבטיחים שהכלים האלה יאפשרו ליוצרים לתכנת תוכן מתקדם ומרהיב.התוסף כמובן יתמוך גם הוא בנז"ק, והעובדה שמדובר במיקרוסופט גייסה כבר הרבה מאוד חברות שמנסות את הטכנולוגיה, ביניהן ענקי אינטרנט כמו נטפליקס ו-Akamai.המלחמה שתפתח יכולה לתרום לצרכנים אם אדובי ומיקרוסופט תתחלנה להתחרות אחת בשנייה על הרגלי הצפייה שלנו בעזרת שיפור איכות, אך ניסיון העבר מלמד כי לשתי החברות יש לעתים אסטרטגיות מאוד דורסניות של קרב, ובמקרים כאלה גם הצרכנים לעיתים נפגעים.http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092837רק זה היה חסר לנו.. עוד תחום שמיקרוסופט תעתיק ותהרוס.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים לפי הכתבה לא ברור; זה יצא כבר או מתוכנן לצאת בקרוב?בכל מקרה, מהניסיון האישי שלי מיקרוסופט זה לא בהכרח טוב. גם דברים חדשים של מיקרוסופט.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים כדי לתת לינק ישירות:http://www.microsoft.com/silverlight/default_01.aspxבכל מקרה, צעד צפוי וידוע כבר כמה חודשים. עכשיו השאלה איך השוק יגיב.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מה ז"א "מה שמאפשר לשנות את גודל החלון בו מתנגן התוכן, בניגוד לפלאש"?פלאש תמיד היה וקטורי בבסיסו, ואין שום דבר שמפריע לשנות את גודל התצוגה.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים נו באמת מיקרוסופט הזה לא משנה מה יהיה אני נשארת עם פלאש כבר בדקתי המון תוכנות של מיקרוספט ואני לא יפול לפח שוב
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אני לא מבין מה כל הרוח השלילית הזו. תמיד טוב שיש כמה אופציות בשוק (אפילו אם רשום לפני שם המוצר את המילה מיקרוסופט). בסופו של דבר זה פותח תחרות בתחום נוסף וכידוע תחרות עושה רק טוב. אדובי יוציאו עוד דברים מדהימים כדי שהם יראו שהם עושים את זה טוב יותר ממי שמנסה לחקות אותם. לדעתי זה רק יתרום. אם במקרה המוצר של מיקרוסופט יהיה טוב אז הרווחנו פעמיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.