פורסם 2007 באפריל 1618 שנים את הסדר של הדברים, אם תעלה אותו לפה אולי אני יזכר (רק תיזהר, כי אם המחשב שלך עולה עם GRUB ואתה דופק פה משהו, זה יכול לעצבן אחרי זה להבין איך להפעיל מחדש את המחשב, במיוחד אם אין מחשב אחר עם אינטרנט ).
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים תכתוב:sudo cp /boot/grub/menu.lst /boot/grub/menu.lst_backupזה מגבה את הקובץ הישןואח"כ תעביר את כל הסגמנט של חלונות בקובץ, לפני הסגמנטים של לינוקס.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר ערכתי את הקובץ...לא היה שם יותר מידי לא להבין, הקובץ מובן מאוד בגלל כל הCOMMENTS ששמו שם...תודה...
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים הדבר הזה די בעיתי למען האמת, כי לאחר עידכון של הקרנל הוא יכתוב לך את הגראב בחדש, ויש מצב שימחק את ההגדרה של הוינדוס, כי היא נמצאת באיזור של ההגדרות האוטומטיות..במקום לשנות את הסדר, אתה יכול לשנות את מערכת ההפעלה שעונה ראשונה, בעזרת הגדרת ה DEFAULT שלפניה סולמית אחת #.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר איפה הDEFAULT הזה? יש לי שתיים## default num# Set the default entry to the entry number NUM. Numbering starts from 0, and# the entry number 0 is the default if the command is not used.## You can specify 'saved' instead of a number. In this case, the default entry# is the entry saved with the command 'savedefault'.# WARNING: If you are using dmraid do not change this entry to 'saved' or your# array will desync and will not let you boot your system.default 0איפה אני אמור לשנות ומה לכתוב?עריכההסתדרתי לבד...
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים את ה שורה השניהבמקום 0 תכתוב את מספר השורה שאתה רוצה כאשר 0 זו הראשונה 1 השניה וכו,
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים נראה לי שאת ה ## הוא לוקח בסקריפט שלו והופך להגדרות האוטומטיות בכל פעם שיש עדכון קרנל.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר שיניתי את השורה האחרונה...# array will desync and will not let you boot your system.default 0 <<<<<<<< השורה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.