פורסם 2007 באפריל 1618 שנים יש לי כרגע xp pro באנגלית על המחשב (לא מקורי) קניתי דיסק מקורי xp pro בעברית אני רוצה להתקין אותו על המחשב אבל שכל החומר שקיים על המחשב ישאר איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אין דבר כזה - אני לא מכיר.אתה רוצה לפרמט את המחשב ושישאר כל המידע? - זה לא הגיוני.אם אתה רוצה לשמור את המידע - זה לא על המחשב.אני מכיר 2 דרכים:או להעביר את כל המידע החשוב ל-DOKאוליצור כונן ויאטואלי - ולהעביר את כל הקבצים החשובים לשם.בתודה,MuTaTiOn.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר אז אם אני שומר את כל החומר על מחיצת אני יכול לפרמט את C: בלבד ולהתקין את המערכת הפעלה? אפילו ש-C ו-D זה אותו דיסק פיזית?
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים ^^יש לך את התוכנה pc-anywhere\pc-relocator(אני מחפש לינק בשבילך) שגם תעזור לך להתקין חלק מהתוכנות שמותקנות לך עכשיו על הXP למערכת הפעלה החדשה שתתקין,וכמו שנאמר- מידע (לא משהו שהותקן) אפשר לשים במחיצה D למשל ולפרמט את C כשמתקינים מחדש..מקווה שעזרתי...עריכה:הורדת TRAIL..http://www.eisenworld.com/html/Try.asp?sub=2http://www.softsea.com/download/PC-RELOCATOR-ULTRA-CONTROL.html
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים כן, אם אתה שומר את כל החומר על מחיצה אחרת אתה תוכל לפרמט את C אבל תשים לב שאם התקנת תוכנות כלשהן לא בהכרח וכמעט בטוח שהן לא יעבדו ותצטרך להתקין אותן מחדש.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים יש איזה כלי בתוך ווינדוס (או תוכנה חיצונית) שנותנת לך לשנות את הCDKEY של הווינדוס (לרוב משתמשים בתוכנה בקראקים אבל התוכנה עצמה חוקית לגמרי)
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים יש לך דרך האתר של מייקרוסופט, אבל הוא לא יהפוך לך את המערכת הפעלה מאנגלית לעברית..עריכה:תוריד windows genuine advantage ודרכו יהיה דרך להכניס..
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אתה לא צריך לפרמט כל שעלך לעשות זה לעיין בדיסק של XPPRO ולהתקין שם את המולטי לנגוויץ פק וליבחור שם עיברית זה הכל...דן
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אתה לא צריך לפרמט כל שעלך לעשות זה לעיין בדיסק של XPPRO ולהתקין שם את המולטי לנגוויץ פק וליבחור שם עיברית זה הכל...דןלא חושב שיש שם אתה ה MUI.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר תודה לכל המגיביםאני אנסה לבצע את זה מבלי לבצע פורמט ורק להכניס את המספר החוקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.