פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אני לא יכול להתחבר לאינטרנט מהמחשב האחר ובכל הבית יש אינטרנט כרגיל ( יש ראווטר) מופיעה לי הודעה של קישוריות מוגבלת.התקנתי דרייבר מחדש, לא עזרשמתי כרטיס רשת, לא עזרניתקתי מהחשמל גם ראווטר והכל, לא עזר.מה עוד אפשר לעשות כדי לפתור אתזה?תודה.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים תכתוב בבקשה מה מחובר למה - כל המחשבים לראוטר, מחשב אחד לשני, חוטי אלחוטי וכו'
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אתה בטוח ב100 אחוז שהדרייברים מתאימיםגם הם הוא מזהה לך את זה במנהל ההתקנים שדרייברים מתאים זה לא אומר שזה יעבוד כמו שצריךתבדוק את זה בהצלחה
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר כן הדרייברים מתאימים 100%.ולAG43:אני מחובר דרך כבל רשת, שמחובר לראוטר, כל המחשבים מחוברים גם לראוטר באותה שיטה....
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים זה לא קשור לדריברים בכלל, הdhcp מחלק לך כתובת לא טובה למחשב ואתה פשוט צריך להגדיר כמו שצריך.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר החלפתי כבל, לא עוזר.הגדרתי מחדש כזה רשמתי מספרים וכו' ( מישהו אמר לי)ועכשיו, זה שולח ומקבל פאקטס, אני יכול להכנס לרשת של המחשבים ולקחת מידע וכו', אבל אינטרנט כלומר להכנס לONE וכו' אין.למה זה?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים תקרא לטכנאי רשתות, כל מה שאתה צריך להגדיר זה את המחשב לעבודה ברשת ולהגדיר dhcp כמו שצריך וברור שאתה לא מבין בזה
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים החלפתי כבל, לא עוזר.הגדרתי מחדש כזה רשמתי מספרים וכו' ( מישהו אמר לי)ועכשיו, זה שולח ומקבל פאקטס, אני יכול להכנס לרשת של המחשבים ולקחת מידע וכו', אבל אינטרנט כלומר להכנס לONE וכו' אין.למה זה?תגדיר איפה שהגדרת את המספרים, את הכתובת של הראוטר כ GATEWAY, וב DNS תנסה גם את הראוטר, אם לא עובד, אז את זה של ספק השירות שלך.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים תראה לכמה כתובות מוגבל הסיגמנט שבחרת, (יש אפשרות של הגבלה בDHCP לצורכי אבטחה) אם הכל תקין > תבטל את הקצאת כתובות אוטו' (DHCP) ותנסה להקצות כתובת IP לבד..לראות שאין התנגשויות..
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים 1. ככל הנראה ה DHCP - Dynamic Host Configuration Protocol או במילים פשוטות חלוקת כתובות IP באופן אוטומטי לא מופעל בראוטר.2. כל מה שאתה צריך לעשות זה לרשום את כתובת ה IP שנמצא באותו Subnet שהראוטר מכיר, אם רק תוכל לתת את שם הראוטר ואני כבר יגיד לך מה לעשותמועבר לפורום רשתות ואינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.