עבור לתוכן

קישוריות מוגבלת-מה עושים (עשיתי כמעט כל דבר)

Featured Replies

פורסם

אני לא יכול להתחבר לאינטרנט מהמחשב האחר ובכל הבית יש אינטרנט כרגיל ( יש ראווטר) מופיעה לי הודעה של קישוריות מוגבלת.

התקנתי דרייבר מחדש, לא עזר

שמתי כרטיס רשת, לא עזר

ניתקתי מהחשמל גם ראווטר והכל, לא עזר.

מה עוד אפשר לעשות כדי לפתור אתזה?

תודה.

פורסם

תכתוב בבקשה מה מחובר למה - כל המחשבים לראוטר, מחשב אחד לשני, חוטי אלחוטי וכו'

פורסם

אתה בטוח ב100 אחוז שהדרייברים מתאימים

גם הם הוא מזהה לך את זה במנהל ההתקנים שדרייברים מתאים זה לא אומר שזה יעבוד כמו שצריך

תבדוק את זה בהצלחה

פורסם
  • מחבר

כן הדרייברים מתאימים 100%.

ולAG43:

אני מחובר דרך כבל רשת, שמחובר לראוטר, כל המחשבים מחוברים גם לראוטר באותה שיטה....

פורסם

זה לא קשור לדריברים בכלל, הdhcp מחלק לך כתובת לא טובה למחשב ואתה פשוט צריך להגדיר כמו שצריך.

פורסם

תנסה להחליף כבל עם אחד המחשבים שעובדים.

פורסם
  • מחבר

החלפתי כבל, לא עוזר.

הגדרתי מחדש כזה רשמתי מספרים וכו' ( מישהו אמר לי)

ועכשיו, זה שולח ומקבל פאקטס, אני יכול להכנס לרשת של המחשבים ולקחת מידע וכו', אבל אינטרנט כלומר להכנס לONE וכו' אין.

למה זה?

פורסם

תקרא לטכנאי רשתות, כל מה שאתה צריך להגדיר זה את המחשב לעבודה ברשת ולהגדיר dhcp כמו שצריך וברור שאתה לא מבין בזה

פורסם

החלפתי כבל, לא עוזר.

הגדרתי מחדש כזה רשמתי מספרים וכו' ( מישהו אמר לי)

ועכשיו, זה שולח ומקבל פאקטס, אני יכול להכנס לרשת של המחשבים ולקחת מידע וכו', אבל אינטרנט כלומר להכנס לONE וכו' אין.

למה זה?

תגדיר איפה שהגדרת את המספרים, את הכתובת של הראוטר כ GATEWAY, וב DNS תנסה גם את הראוטר, אם לא עובד, אז את זה של ספק השירות שלך.

פורסם

תראה לכמה כתובות מוגבל הסיגמנט שבחרת, (יש אפשרות של הגבלה בDHCP לצורכי אבטחה) אם הכל תקין

> תבטל את הקצאת כתובות אוטו' (DHCP) ותנסה להקצות כתובת IP לבד..

לראות שאין התנגשויות..

פורסם

1. ככל הנראה ה DHCP - Dynamic Host Configuration Protocol או במילים פשוטות חלוקת כתובות IP באופן אוטומטי לא מופעל בראוטר.

2. כל מה שאתה צריך לעשות זה לרשום את כתובת ה IP שנמצא באותו Subnet שהראוטר מכיר, אם רק תוכל לתת את שם הראוטר ואני כבר יגיד לך מה לעשות

מועבר לפורום רשתות ואינטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים