פורסם 2007 באפריל 1718 שנים עניתי על זה יותר מידי פעמים, למה אתה לא עושה חיפוש ? ? ?אני אגיד שוב -VOB זה קובץ MPG לכל דבר !אתה יודע איך לגרום למחשב להראות סיומת?סמן את ה V הזה שם, תמחק את ה VOB ותכתוב MPG. לחץ אנטר- הרי לך קובץ MPG.אל תשכח להחזיר את ה V.למה זה משנה לך...? גם ב VOB אתה יכול לצפות דרך מדייה פלייר...
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר אני רוצה להפוך את VOB ל- MPEG שאוכל לצרוב על VCD כי אין לי DVD עדיןאז רציתי לדעת איזה תוכנה יודעת להמייר את הקובץ הזה
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אני אגיד שוב -VOB זה קובץ MPG לכל דבר !אתה יודע איך לגרום למחשב להראות סיומת?סמן את ה V הזה שם, תמחק את ה VOB ותכתוב MPG. לחץ אנטר- הרי לך קובץ MPG.אל תשכח להחזיר את ה V.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים Vobs של DVD גדולים מידי בשביל צריבה של VCD תורידי את התוכנה Vob2Mpg דרך הלינק הבא http://www.videohelp.com/tools/VOB2MPG לאחר מכן שקידדת את כל התיקייה של הVOBS לMPEG תבדקי אם את יכולה לצרוב אותם כ VCD דרך הNERO אם לא , הNERO יכול לקודד אותם בשבילך , אם את לא מעוניינת בכך , קחי תוכנה כמו TMPGEnc 3.0 XPress שיכולה באיכות טובה לקודד את הMPEG שיצאו לך ל MPEG של VCD .. בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.