עבור לתוכן

מתלבט בין שלושה זוגות של אוזניות, צריך עזרה מקצועית

Featured Replies

פורסם

ההתלבטות היא בעיקר בין PC150 של סנהייזר לH4 של STEELSOUND. המחיר של שניהם דומה (300+-).

אני צריך אותן בעיקר למשחקי מחשב, מה שגורם לי לנטות לכיוון הH4, כי STEEL היא חברה שמתעסקת רק בגיימינג, אבל מצד שני יש לי כבר אוזניות של סנהייזר ואני בוטח בהם כחברה...

אני יודע שהH4 הרבה יותר נוחות, שהמיקרופון של הPC150 טיפה יותר טוב, ושהH4 מתמקדות יותר בטרבל (צעדים של האויב וכו') והPC150 מתמקדות בבאס (אפקטים של פיצוצים וכו')...

מישהו כאן יכול לייעץ?

הזוג השלישי שאני מתלבט לגביו הוא הPC135, שאמנם הוא פחות טוב משני הזוגות האחרים, בלא מעט, אך מצאתי אותו במחיר מדהים של 170 שקל, במקום ה300 שהוא אמור לעלות (מה שמקפיץ את המחיר זה שמדובר בחיבור USB ולא אנלוגי. המחיר האמיתי שלהן אמור להיות 300 שקל לחיבור USB ו150-200 לחיבור אנלוגי, אבל אני מצאתי אותן בחיבור USB ב170)...

תודה!

פורסם

גם לי היתה התלבטות דומה ובסוף החלטתי שאני לא קונה אוזניות גיימרים, במחיר שלהם אפשר להביא אחלה של אוזניות רגילות ולקבל הרבה יותר תמורה.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר אוזניות ורמקולים למוזיקה. מה שאני צריך עכשיו זה HEADSET - אוזניות עם מיקרופון, שיש בהן דגש על גיימינג.

פורסם

למה? אם יש לך אוזניות טובות אז לא תרגיש שום הבדל [לטובה] עם ההדסט חוץ מהמיקרופון.

פורסם

דגש על גיימינג ? אלק . זה סתם גימיק . היו לי icemat , לא משהו בכלל .

פורסם
  • מחבר

דגש על גיימינג זה לדוגמא טרבל מוגבר בשביל לשמוע את הצעדים של היריב...

אל תפסול דברים על הסף כי אתה לא מבין אותם...

פורסם

ואל תאמין לכל בולשיט שיווקי :o ,אוזניות לגיימניג זה גימיק כדי למשוך את קהל הגימרים.

פורסם
  • מחבר

מבחינת ביצועים במשחקי מחשב ובמוזיקה, אילו אוזניות יותר טובות, הPC150 או הHD201/202?

פורסם

ביצועים ? זה לא מעבד / זכרון / כרטיס מסך . בסה"כ תהיה חתימת צליל שונה במקצת . בכל מקרה אלו הם שני אוזניות מהסדרות הפחות איכותיות של לוג'יטק ככה שאני בספק אם יש הבדלים משמעותיים . אישית , שמעתי את ה-PC150 ולא התלהבתי .

ודרך אגב , חמודי , טרבל מוגבר ? מצחיק . תאמין לי כבר עדיף לך לקנות כרטיס קול של קריאטיב כדי להשתמש ב-EAX וככה תוכל להבין יותר טוב מאיפה באים "הצעדים הללו" .

ובמחשבה שנייה , אם אתה משחק CS 1.6 אני לא בטוח בכלל שהמשחק תומך ב-EAX (סתם משחק מיושן דרך אגב) .

פורסם

CS לפי מה שאני זוכר תומך בEAX, עם הזמן גם אפשר ללמוד בלי EAX של כ.קול חיצוני [אני לא יודע אם הEAX שיש לי במובנה עובד או לא.. זה מסובך להסביר]

בכל מקרה, כל סדרת הHD של סנהייזר יתנו לך איכות יותר טובה מהPC150, יש כאלה שיעדיפו את הHD201 ויש כאלה שאת הHD202, ניראה לי שלHD202 יש באס יותר מודגש ולכן למשחקים הן עדיפות.

פורסם

גם לי היתה התלבטות דומה ובסוף החלטתי שאני לא קונה אוזניות גיימרים, במחיר שלהם אפשר להביא אחלה של אוזניות רגילות ולקבל הרבה יותר תמורה.

אז מה קנית בסוף?

דגש על גיימינג ? אלק . זה סתם גימיק . היו לי icemat , לא משהו בכלל .

מחזק.

יש לי אותן, והאוזניות עצמן טובות (המיקרופון בא כיחידה נפרדת), אבל זה יצא ממש מאכזב.

המיקרופון ד"א כבר לא פועל לי.

ואנשים, אפילו אל תחשבו לקנות Headset סטייל הסיבריה (icemat)=אוזניות לחוד והמיקרופון לחוד. זה גרוע.

נו אז על מה אתם ממליצים, ה-PC 150 פסולות או שהן עדיין בסדר לקנייה?

פורסם

בסוף החלטתי שאני חוסך ל akg k518

פורסם

זה headset או סתם אוזניות?

פורסם

למי אכפת אם הם טובות או שוות 5 אגורות?! אני לא רואה מיקרופון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים