פורסם 2007 באפריל 1618 שנים טוב התקנתי אובונטו 6.06 ההתקנה מהירה ופשוטה..בנתיים זו ניראת לי מערכת הפעלה מדהימה!יש לי שאלה ראיתי בYOUTUBE מן חלון שמסתובב בריבוע עם ארבע מסכים , איך עושים את זה?ויש לי כרטיס ATI X1600PRO, צריך להתקין דריברים, אם כן איזה?יהיה לי עוד שאלות אני בטוח שהיה לי עוד שאלות פשוט התקנתי רק לפני כמה דקות....
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים בשביל בריל מומלץ כבר להתקין 6.10 או 7.04 בקרוב, יש להם תמיכה מובנית הרבה יותר פשוטה וקלה לזה. בכל מקרה, אתה מוזמן לחפש מדריכי beryl גם ל 6.06 אבל הם קצת יותר מסובכים (ואני לא חושב גם שיש שם תמיכה בגרסאות החדשות יותר כבר של בריל).
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר אז אני יצטרך להתקין הכל מהתחלה ???ובקשר לכרטיס מסך, צריך להתקין דריברים?
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מן הסתם. הדריברים הרגילים לא משתמשים בהאצה תלת מימדית. אפשר לשדרג את ה 6.06 ל 6.10 מתוך אופציית העדכונים האוטומטים שלו.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר הורדתי את הדריברים וזה בסיומת *.RUN איך להתקין את זה?זה מפעיל את העורך טקסט כשאני לוחץ עך זה..
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אתה עוקב אחרי איזה מדריך או משהו ? נראה לי שלדריברים יש התקנה אוטומתית דרך מנהל החבילות של אובונטו, ולא צריך להוריד ישירות. (בכל מקרה, זה קובץ סקריפט, אתה יכול לפתח טרמיל ולרשום sh file name).
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים דריברים לכרטיס מסך - חפש ENVY או תסתכל בהודעה שלי בפורום וינדוס, יש שם לינק.להתקין מחדש - אין צורך, רק צריך לעדכן את המקורותgksu “update-manager -c -d”
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר תודה רבהוהתקנתי את הלינוקס על ארד דיסק אחר, איך אני מעלה עכשיו את XP :s05:
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אם בהתקנה אמרת לו לדרוס את ה MBR, אז אמור להיות לך בתפריט שהוא עולה מהר, אופציה אחרונה להעלות את החלונות.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר מה זה MBR?ולXP אני לא מצליח להיכנס (לא מוצא אפשרות כזאת).איך אני יכול למחוק את הUBUNTU?
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אתה יכול להכניס את הדיסק התקנה של XP וב RECOVERY CONSOLE להריץ FIXMBR. למרות ששוב, בדקת את כל התפריט ב GRUB ? אין שם אופציה של old opearting system או משהו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.