עבור לתוכן

מחיר קנוסלות בחו"ל, שאלה..

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים , רציתי לדעת מה המחיר בערך של הקונסולות בחו"ל לעומת בארץ.., אני מדבר על XBOX360 ועל הפלסטיישן3

בכמה אפשר להשיג אותם? דיוטיפרי ד"א אפשר להשיג?

תודה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

בארצות הברית המחירים הרישמים

360 קור-

300$

360 פרימיום-

400$

PS3 בסיסי(מבוטל) -

500$

PS3 פרימיום -

600$

ורק לכיף

נינטנדו WII -

250$

בעניין ה360 קור

הוא לא מומלץ כי הוא לא בא אם כרטיס זיכרון ביכלל-(40$ ) ולא ארד דיסק-(100$ )

ובלי תוספות שיש לפרימיום

ליתר חוץ מהWII יש ארד דיסק ולWII יש כרטיס זיכרון פנימי של 512 מגה לשמירות והורדות קלות

כל החבילות האלו בלי מישחקים ומשחק חדש רגיל של ה360\PS3 זה 60$

וWII 50$

פורסם
  • מחבר

ואתה יודע אולי אם יש בדיוטיפרי וכמה שם זה עולה?

ואם מישהו יודע מחירים בספרד (ברצלונה) , תודה ;)

פורסם

אהלן, שמע זה חתיכת צירוף מקרים מטורף, בפסח הייתי בדיוק בברצלונה והמחירים שמצאתי הם:

Xbox360 פרימיום - 399 יורו

אתה יכול להוסיף לחבילה הזאת עוד 69.99 יורו ותקבל את גירס אוף וורס ואת פרו אבולושן סוקר החדש

Xbox360 קור - 299 יורו

PS3 פרימיום (60 ג'יגה, רק הגרסא הזאת משווקת באירופה) + משחק פורמולה 1 - 599 יורו

החנות שבדקתי בה נקראת GAME והיא ממוקמת בקניון MareMagnum שנמצא ליד המרינה שבסוף "הלה-רמבלה" (אם אני זוכר תיקח במטרו קו L3 ותגיע לשם). ובדיוטי פרי לא מוכרים את שניהם (אקסבוקס או פלייסטיישן3)

נ.ב - לפני שאתה קונה שם משחקים תבדוק שהם באנגלית, והמחירים (חוץ מהחבילות) קבועים בכל אירופה (במדינות שבהם משתמשים ביורו) :hi:

נסיעה נעימה :yelclap:

פורסם

שכחתי של 360 יש עוד גירסה

אז בארצות הברית 360 עלית-500$

פורסם

בואנה קרירין, זה מתחיל להימאס שאתה דוחף את ה-Wii לכל חור שאתה מוצא :pissed:

הבן אדם לא מעונין במידע על ה-Wii, אז למה סתם? אתה ממש אובססיבי!!!

ו- Sheirf, אל תצפה לראות מחירים נמוכים בדיוטי פרי, זה לא כזה זול.

בקשר לזה שה-core לא מומלץ, אם אתה תסתדר עם שלט חוטי ולא מתכוון לקנות משחקים מקוריים, אז זה יהיה הגיוני לקנות אותו ועוד זכרון לשמירות ב-40$, בגלל שאי אפשר להעלות משחקים לא מקוריים דרך הדיסק קשיח.

פורסם

אני כתבתי תמחירים של כל הקונסולות מה הבעיה שלך לעזזל?

ובעניין הקור אם זכרון זה יוצא 340$ לאומת 400$ לפרימיום

וובלי ארד דיסק לא תוכל להתקין משחקים להעלה מהירה יותר

ולא תוכל להוריד חלק מהדמוים בLIVE ועוד דברים

וגם לא תקבל אוזניות בחינם ככה שעדיף להוסיף 60$ ולקנות תפרימיום

פורסם

אני לא מדבר על עדיפיות, אני מדבר על מצב שבו האיש לחוץ בכסף, וה-250 שקל האלה ממש חשובים לו, אז הוא יסתדר מצוין עם ה-core + זיכרון.

פורסם

אם בן אדם מתכנן ליקנות קונסולה ב340$ אני יוצא מנקודת הנחה שהוא יסכים לשלם 60$ יותר

ולקנות קונסולה שתיתן לו לשמור כל משחק שיש לו בלי למחוק כלום

ושיהיה לה אוזניות ושאולי בעתיד הוא יוכל להריץ מערכת הפעלה חלופית עליה ולהריץ משם ישירות משחקים

לפרימיום יש מספיק יתרונות על הקור שגורם לו להיות עדיף

זה לא שהמלצתי לו ליקנות עלית

פורסם

אתה קראת את 2 ההודעות הקודמות שלי או לא?

אמרית שאני לא מדבר על מה עדיף ומה לא ( כן אתה צודק, עדיף את הפרימיום ), אלא התייחסתי ל-core בנפרד, בגלל שלפי מה שכתבת אפשר להבין שלא שווה לקנות אותו, גם אם לא היה את הפרימיום.

אם אתה לא קונה מקוריים אז אין לך מה לעשות את האוזנייה והכונן הקשיח לא יהיה מנוצל בכלל!!!

פורסם

קודם כל הבנתה לא נכון

לא יתכוונתי שבמצב שאין תפרימיום בשוק הקור לא שווה

למעשה אני חושב שאם היתה רק גירסה אחת ל360 ובו נגיד תקור לצורך הדיון ה360 בכללי היה יותר משתלם

אבל זה רק אני

אם אתה לא קונה מקוריים אז אין לך מה לעשות את האוזנייה והכונן הקשיח לא יהיה מנוצל בכלל!!!

אתה לא מעודכן

עד כמה שהבנתי מיקרוסופט לא חוסמת כרגע פירטיות בLIVE ככה שהאוזניות מנוצלות

והארד דיסק מתאים לדמוים ואפילו בסילבר אתה יכול להוריד דמוים ככה שטוב שיהיה ארד דיסק

גם בלי לקנות אפילו מקורי אחד

פורסם

אפשר לשחק בLIVE עם גיבויים לMS אין שום עניין לסגור את זה, זה כסף שנכנס ישירות אליהם לכיס.

פורסם

רגע, אתה רוצה לומר לי שאפשר לשחק ב-multiplayer עם משחק לא מקורי???

ולא יודע עד כמה משתלם לקנות HD בשביל דמוים, אתה לא חושב ככה? כאילו אם אתה מוריד משחקים, אז מקסימום ביבזת 15 שקל על דיסק ( בחו"ל זה יוצא זול יותר ). והסילבר הוא בחינם או שבעד תשלום חודשי?

פורסם

הסילבר חינם

ותחשוב על זה שהרבה משחקי 360 הם על DVD9

ולהוריד הרבה גיגות ולגלות שאתה לא אוהב תמשחק זה אדיוטי אם יש לך אפשרות להוריד דמו ישירות ל360

משרתים מהירים של מיקרוסופט

פורסם

רגע, אתה רוצה לומר לי שאפשר לשחק ב-multiplayer עם משחק לא מקורי???

ולא יודע עד כמה משתלם לקנות HD בשביל דמוים, אתה לא חושב ככה? כאילו אם אתה מוריד משחקים, אז מקסימום ביבזת 15 שקל על דיסק ( בחו"ל זה יוצא זול יותר ). והסילבר הוא בחינם או שבעד תשלום חודשי?

אם אתה משלם על חשבון GOLD בLIVE אז כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים