עבור לתוכן

E6300 ASUS P5B 8800GTS 640MB = צוואר בקבוק?

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שלא טעיתי במקום, אבל אמרו לי לשאול פה.

הנה המפרט המלא שלי, הכ.מ והספק אמורים להגיע תוך 7 ימי עבודה, כי הזמנתי אותם מנע מחשבים בעד 2660 ש"ח.

מפרט:

Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz

ASUS MotherBoard P5B 965

512x2 667

Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE

Liberty 500W

שאלתי המון ילדים בפורום חומרה, המון אמרו לי שלא יהיה צוואר בקבוק, וטיפה אמרו לי שכן יהיה בן המעבד לכ.מ.

ד.א! אני לא עושה OC!

שאלתי את נח מחשבים ואת מרדנית, למרות שממרדנית בכלל לא קניתי, שתי החנויות אמרו שאין צוואר בקבוק, ובמרדנית שאלתי 2 סניפים.

אז עכשיו, אני שואל אתכם..

פורסם

http://www.legionhardware.com/document.php?id=618&p=0

לא אמור להיות צוור בקבוק עם GTS ו-E6300, וגם אם יש אז זה ממש בקטנה 3FPS לא רציני.

אני מניח שברזולוציות נמוכות זה יהיה יותר רלוונטי... אבל זה לא כרטיס לרזולוציות נמוכות :)

מה שיכול להפריע במערכת שלך זה רק 1GB זכרון. במקומך הייתי שם 2GB בלי לחשוב פעמיים.

פורסם
  • מחבר

בסדר, אני יקבל עוד כמה ימים תכרטיס ואת הספק, ואני יחסוך ויקנה עוד 2 גי'גה 1024x2 800 ואמכור את מה שיש לי עכשיו

פורסם

ד"א, תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אה! חכה ותראה את הילדים שאמרו לי שיהיה צוואר בקבוק

אני = metallic

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=823435

קרא את שני עמודי הדיון ותראה, הם אמרו לי לשאול פה ואמרו שהפורום יגיד שיהיה צוואר בקבוק.

פורסם

קודם כל אני לא מנהל פה (ראיתי שציינת את זה שם ב-gamer), אבל אני יכול להבטיח לך שאני יודע דבר או 2.

הילדים שם מדברים על 3Dmark06... הם שוכחים שהתוכנה הזאת משלבת בציון הסופי גם את ציון המעבד. עכשיו, מן הסתם מעבד שעבר O/C יציג ציון גבוה יותר, אך זה לווא דווקא אומר שהמעבד מגביל את הכרטיס. - עובדה שאם הם ישימו GTX פתאום הציון יעלה גבוה יותר - אז איך הציון יעלה אם המעבד מגביל אפילו GTS ?? קיצר - שטויות במיץ.

מה שכן חשוב לזכור זה שכן יכול להיות מצב של bottleneck אם אתה ברזולוציה נמוכה ובלי פילטרים, ובתלות במשחק עצמו. תהיה בטוח שבמקרה הזה המשחקים ירוצו כל כך חלק שלא תדע אפילו שקיים bottleneck. אני מציע לסחוט את הכרטיס כמה שאפשר - שים AA/AF גבוה ויהיה טוב.

פורסם

שום צוואר בקבוק ושום פקק של קוקה קולה.

פורסם
  • מחבר

אני אכן דברתי עם המנהל, שהיה פה לשעבר, לא דברתי עליך.

וזה דיון מאתמול, כבר מאתמול לא הגבתי בו.

קיצור, הם מזיינים תשכל? תודה רבה עכשיו אני שקט ורגוע כשאני יודע שהם לא מבינים במחשבים וטוב ששאלתי פה

כי עניתם בדיוק כמו שאני ציפיתי וידעתי

אתם פורום אדיררררררררררררררררררררררררררררררררר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים