פורסם 2007 באפריל 1518 שנים יש לי PS3 ואני מנסה להתחבר איתו לאינטרנט אך אני מקבל שגיאה ב NAT TYPE אני מצליח לגלוש ולהורד דרך ה PS STORE אך לא להתחבר למשחקי אונליין יש לי נתב של לינקסיס WRT54 ואני מנסה להתחבר באלחוטי (אחד המחשבים בבית מחובר באלוחטי לנתב לא כל בעיה) עכשיו אני מחובר דרך ברק בתשתית של ADSL אשמח עם משהו יוכל להסביר לי מה זה NAT?, איפה משנים את זה?, וכמובן איך פותרים את הבעיה הזאתתודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psnetwork&thread.id=798&page=9נסה להפעיל בראוטר שלך UPNP אם הוא תומך בזה, אם זה לא עוזר, תנסה לעשות שה PS3 יהיה עם כתובת סטטית ותעשה אותו DMZ ותראה אם זה מסדר את הבעיה.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר UPNP היה כבר מוגדר אבל הפעל ה DMZ בהחלט עזרה תודה רבהאך יש לי עוד שאלה מדוע עדיין אני לא מצליח להתחבר למשחקי אונלייןנסתי עם יוזר של ברק וגם של בזק בינלאומי וזה עדיין לא עבד ד"א מדובר בחיבור של1.5 יכול להיות שזאת הבעיה או שלדעתם יש משהו אחר?
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים נסה לחפש את ההודעות שגיאה שאתה מקבל באינטרנט ו/או לשאול בפורום של playstation שהבאתי ו/או אולי צריך לעשות עדכון firmware
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.