עבור לתוכן

בעיה בהתקנת X1650PRO על VISTA

Featured Replies

פורסם

אז ככה... היה לי XP עד לא מזמן ובו התקנתי את הדרייברים והתוכנה של כרטיס המסך שלי (X1650PRO) הכל עבד נפלא! דרך התוכנה קינפגתי את הכרטיס גם לטלוויזיה שלי ועבד יופי עם הMEDIA CENTER..

לאחרונה קניתי VISTA ULTIMATE ואז התחילו הצרות... כל דבר לחפש דרייברים.. (אחרי שבוע מצאתי והתקנתי הכל.. חוץ מדבר אחד..) והוא - הכרטיס מסך!!!

הורדתי מהאתר של ATI (שעכשיו משולב בAMD...) את הגירסה הכי חדשה שאמורה להתאים ל (VISTA 7.3) אז זהו.. שכנראה בATI לא עשו הכל כמו שצריך... (אם בכלל משהו..) ולעזאזל זה לא עובד!! באמצע ההתקנה הוא זורק לי הודעה שקובץ הINF (שאמור לתת את הפרטים של הכרטיס) חסר ולכן אי אפשר להמשיך (וזה כמובן היה אמור להיות עבודה שלהם...)

קיצר אחרי ניסיונות רבים... (והתקנות עצמיות של הדרייבר שרק גרמו לבעיות נוספות כשניסיתי לעקוף את ההתקנה האוטומטית... אז בכלל הוא לא עלה ורק SAFE MODE הציל אותי מזה... בלאגן שלם..)

אני מתחנן!! הצילו!! מישהו חייב לעזור לי.. הרזולוציה דפוקה! (ויש לי מסך רחב... זה כל כך מציק..) עזבו את המדיה סנטר שאני אפילו לא יכול להפעיל כי בלי התוכנה של ATI אני לא יכולה לעשות CLONE לDESKTOP...

אני מודה מראש לכל מי שינסה!! :xyxthumbs:

ואני מצרף תמונה של ההודעה באמצע ההתקנה.. [br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 21:18:24

טוב אתם לא מאמינים... אחרי חודש של ניסיונות וחצי שעה אחרי שכתבתי את ההודעה בפורום הצלחתי להתקין את הדרייבירים ואת התוכנה.. לקחתי את הINF מגרסה 7.2 (שהיא ישנה יותר...אבל גם תואמת לVISTA) ואז התקנתי והכל עבד יופי רק דבר קטן.. אולי מישהו יודע.. עכשיו למרות שהתקנתי את התוכנה אני לא יכול לשנות לרזולוציה של מסך רחב (1440X900) זה נשאר לי ב1024X768...

אין לי הרבה מאוד תלונות.. לפחות זה עושה לי עכשיו CLONE עם הטלוויזיה... והווינדוס מזהה לי את הכרטיס בשמו המקורי..

טוב אני אמשיך להודות מראש לכל מי שינסה לעזור... :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

בקשר לזה שזה לא נותן רזולוציה של מסך רחב אמור להיות איפשהו בקטלייסט שזה ייתן לאפשרות את כל הרזולוציות האפשריות של הכרטיס תאפשר את זה ואז תהיה לך הרזולוציה של המסך הרחב

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הבעיה.. בגלל שהטלוויזיה יכולה לפעול רק עד לרזולוציה של 1024X768 אז אוטומטית ברגע שאני עושה CLONE הרזולוציה של המסך (מחשב) משתנה גם ל1024X768.. ברגע שאני מבטל את הטלוויזיה חוזרת לי הרזולוציה למסך רחב..

חבל שהם עשו את זה ככה... בXP יכולתי פשוט ל"שייט" עם העכבר בטלוויזיה כדי לראות כאילו מסך רחב בה.. אבל שטויות לפחות עכשיו הדרייבירים עובדים.. הכי הרבה כשאני ארצה את המדיה סנטר אני אעשה CLONE... תודה על העזרה.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים