עבור לתוכן

האטה משמעותית ב-012 (ADSL) בימים האחרונים - אני היחיד?

Featured Replies

פורסם

אני ב-ADSL.

ואני גם מעלה כרגע כמעט במלוא רוחב הפס שלי, לא יודע אם זה מה שהשפיע על הפינגים.

פורסם

למה אני לא מצליח לשלוח את בדיקת ה-PING?

C:\Documents and Settings\ANATALH>ping

'ping' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

>

פורסם

אני מחכה עד יום ראשון.אם זה לא מסתדר עד אז' date='אין מה לעשות אני מתקשר שואל מה הבעיה מאיים לחבל בבניין או לכסות של כל הבניין בחרא של חתולים!!

זה אמור לחזיר אותי למהירות שהיתה מקודם! :silly:

ובכלל חבר שלי שנה עם בזק בנלאומי ואין שום בעייה....ותאמינו לי! ברגע שתגידו שאתם רוצים להיתנתק,האינטרנט יטוס,המחירים ירדו והכול יהיה מצוין!

[/quote']

יש לי במחשב השני אינטרנט של בזק + 014 2MBPS ואצלי בחדר יש הוט+012 3mbps שזה כמובן כבלים שידרגתי ל 3 ב 4.4 מאז השידרוג אני מוריד על 50 90% מהאתרים שהורדתי על 97 עם 750

אני עכשיו התחייבתי לשנה והם לא מוכנים לנתק אותי אפילו שהם לא מספקים לי את המהירות הנדרשת אני איתם כל יום בטלפון בערך 5 שעות וכל יום הם אומרים 24 שעות אם היום הם לא מסכימים לנתק אותי או פותרים לי את הבעיה הם מקבלים תביעה.

פורסם

תן למישהו מבוגר לדבר איתם.

שאל שאלות כמו: נכון שאתם מחוייבים לתת לי מהירות הורדה כשאני עושה בדיקת מהירות כזו....?

ונכון שאתם לא תיפלתם בזה כבר כמה ימים....?

אז למה אני צריך לקיים את חלקי בעיסקה אם אתם לא?!

ותמיד עוזר לבקש מנהל!

פורסם

אל תדאג אני יודע לדבר תשאיר את זה לי בכל מקרה הנה מה שהולך לקרות

1. זה בטיפול אישי אצל המנהלת שמטפלת בזה וגם אישי אצל עוד חברה

2. מחר הם יסכימו לנתק אותי אם הם לא יצליחו לסדר! אמן שלא יסדרו אני רוצה לעבור ל 014 שירות עדיף בהרבה

פורסם

גם לי האינטרנט זוחל לא בכל מקום רק p2p וסרטים מyuodube וכו' הורדות ישירות למשל מרפידשר הוא עושה על המהירות המקסימלית ככה שדי נראה לי שמגבילים אותי כי yuotube עבד עשר עד לפני חודש לא ששיניתי משהו.

אני בנט'ויזן

פורסם

sent=41

recived=41

min=9MS

max=178MS

AVG=35

012 כבלים 1.5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים