עבור לתוכן

הגנה לעיניים מעבודה מול המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לדעת אם יש איזה מגן מסך או משהו דומה כדי להגן על העיניים כשעובדים שעות רצופות על המחשב. שמעתי שיש מדבקה כזאת, או כל מיני שיטות אחרות, אבל אמרו לי שחלק זה סתם שטויות אז אם מישהו פה מכיר דרך באמת טובה, ועדיף מניסיון....

פורסם

אם יש לך מסך LCD אז אין לך כ"כ מה לדאוג כי הוא לא מוציא כמעט קרינה. אם זה מסך CRT אז ראיתי מין מגן מסך כזה שמתלבש על המסך, תריץ חיפוש בגוגל

פורסם

אתה בפורום הלא נכון, יש פורום תצוגה.

פרט לכך, אם אתה משתמש במסכי LCD שהם לא מרצדים ולכן לא גורמים לכאבי ראש, ומצד שני גם לא פולטים קרינה, אתה לא צריך שום הגנה.

ובמסכי CRT מהדגמים האחרונים שיוצרו יש ISO שקובע מה רמת הקרינה הבטוחה ולכן גם הם לא מסוכנים.

הועבר.

פורסם

פשוט תדאג למצמץ לעיתים קרובות

כי במשחקים כשאתה שקוע במשחק אתה שוכח למצמץ ואז העיניים מתייבשות וזה מה שגורם לנזק

זה יכול לקרות גם אם אתה עובד עם מסך LCD שהבהירות שלו גבוהה והוא לא מתאים לעבודה עם טקסטים ארוכים

בכל מקרה הכי טוב לעשות הפסקה כל מקסימום 45 דקות...

פורסם

מגן מסך זה סתם חרטה

חבל על הכסף

פורסם

משקפי שמש :lol:

פשוט תחסוך קצת תקנה LCD פחות קרינה

פורסם
:lol:
פורסם

:lol: :lol: :lol:

המשקפיים האלה של אלו שמרתחים :lol:

ועכשיו לעינייננו:

בעיקרון לא צריך לדאוג כל כך כל עוד יש לך מדבקה מוזרה כזאת - איפה שהוא על המסך,זה אומר שהיא עברה בדיקה מסויימת שמאמתת את תקינותה

(של רמת הקירונה וכו' - כל הדברים שמסוגלים לפגוע בעין).

הדבר הזה רק אמור להוריד במקצת את הדאגה שלך ולא את כולה,לא ידוע לי על שום פיתרון שקיים.

חוץ מההמלצה לעשות הפסקה מדי כמה דקות (לא לקום למקרר :lol:) ולא להיות קורב מדי למסך.

פורסם

המשקפיים האלה של אלו שמרתחים :lol:

חוץ מההמלצה לעשות הפסקה מדי כמה דקות (לא לקום למקרר :lol:)

:lol:

חפש ת'מדבקה הזאת:

93617.jpg

למרות שגם זה לא ממש יעזור..

פורסם
  • מחבר

אם יש לך מסך LCD אז אין לך כ"כ מה לדאוג כי הוא לא מוציא כמעט קרינה. אם זה מסך CRT אז ראיתי מין מגן מסך כזה שמתלבש על המסך, תריץ חיפוש בגוגל

אז זהו שיש לי CRT. ומגני מסך גם אני מכיר אבל כמו שאמרתי חלקם פשוט לא עושים כלום ככה שסתם חיפוש לא יעזור יותר מדי.

פרט לכך, אם אתה משתמש במסכי LCD שהם לא מרצדים ולכן לא גורמים לכאבי ראש, ומצד שני גם לא פולטים קרינה, אתה לא צריך שום הגנה.

ובמסכי CRT מהדגמים האחרונים שיוצרו יש ISO שקובע מה רמת הקרינה הבטוחה ולכן גם הם לא מסוכנים.

המסך שלי הוא Samsung SyncMaster 997mb, הוא בתקן MBR2 (מה שזה לא אומר), אבל עדיין עם כל הכבוד ל-ISO לא נראה לי שזה ממש הוריד לגמרי את הקרינה, והמסכים עדיין גורמים קצת נזק...

אני לא משחק בכלל במשחקים, רק נמצא באינטרנט, עורך מסמכי טקסט וכו'.

יש מדבקה על המסך, אני לא יודע בדיוק מה היא אומרת, רשום בה - TCO development , TCO'03 displays.

פשוט אני נמצא הרבה מול המחשב, וממש לא רוצה להרכיב משקפיים :P אז חשבתי שיש איזה משהו מועיל שאפשר לשים....

בכל אופן, אני לא ממש מתכוון לקנות מסך דק עכשיו, אבל אם בכל זאת כן, יש איזה מסך דק שאתם ממליצים עליו? אבל לעבודה בעיקר עם מסמכי טקסט, גלישה באינטרנט וסתם התעסקות כללית במחשב, לא משחקים או עבודה אחרת עם גרפיקה גבוהה.

פורסם

עדיף שתפתח נושא חדש תחת מסכי LCD

פורסם
  • מחבר

טוב, אבל אפשר לסכם פה שאין שום דבר יעיל שאתם מציעים? (חוץ מלהחליף מסך...)

פורסם

כמו שאמרנו,להחליף מסך זה עדיפות ראשונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים