פורסם 2003 בינואר 1722 שנים היייש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אךזאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציותכלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ?אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שםאת הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולהמסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים מחבר אם אתה מתכוון לאם הWINDOWS מזהה אותו כמו שצריך אז - כן ...ובכלל לא נראה לי שהבעיה שם כי היא רק הופיעה שהתקנתי את הדרייברים החדשיםואני לא מתקין חדשים בנתיים כי האחרים עשו לי בעיות ...
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים אולי בפורום גראפיקה וכרטיסי מסך תהיה לך היענות יותר גדולה מצד משתמשי הפורום וכנראה שגם ישנם יותר סיכויים שאנשים שם יפתרו לך את הבעיה. אחרי הכל זה גם קשור לפורום גראפיקה, ולא רק תמיכה טכנית. בהצלחה.
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים אתה לא יכול. תעתיק את מה שכתבת לקליפבורד, תעלה למעלה להודעה הראשית שלך ותמחק אותה. עכשיו כשכל הת'רד נמחק תוכל לגשת לפורום גראפיקה וכרטיסי מסך ובפשטות לפתוח ת'רד חדש בעזרת הדבקה של מה שנשמר בקליפבורד (ההודעה הראשית שלך שהעתקת..).
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים למה דאבל פוסטינג? לא יפה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=27803
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.