פורסם 2007 באפריל 1518 שנים עכשיו נתגעתי בקטע שאני רוצה לעבור מ - SCENE ל- SCENE אחר ונסתיי כבר לנסות לבד וכול הזמן קבלתי הודעת שגיאה
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים עכשיו נתגעתי בקטע שאני רוצה לעבור מ - SCENE ל- SCENE אחר ונסתיי כבר לנסות לבד וכול הזמן קבלתי הודעת שגיאה מה? איך קוראים לסצנה שאת מנסה לעבור אליה, ואיך את קוראת לפונקציה?
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים In the final example, the global gotoAndStop() function is used to move the playhead to Frame 1 of Scene 2. If no scene is specified, the playhead goes to the specified frame in the current scene. You can use the scene parameter only on the root timeline, not within timelines for movie clips or other objects in the document.gotoAndStop("Scene 2", 1);gotoAndStop("Scene name", frame);scene name - שם הscene שאליו עובריםframe - מספר הפריים שבscene שאיליו עובריםאפשר להשתמש בgotoAndStop או בgotoAndPlayחשוב לדאוג לאותיות גדולות/קטנות או שפלאש יתן שגיאות*אם פשוט לתת מספר, בלי שם הscene פלאש יעביר רק לפריים בscene הפעילחיפוש קצר בHELP תמיד עוזר...
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר תודה על העזרה זה באמת עזר http://i7.photobucket.com/albums/y289/Kyle40/01.swfאבל עכשיו יש לי בעיה אחרת בפתיח של קטלוג התמונות הכפתור הראשון מצעד שמאל עובד טוב ועובר לדף הנכוןאך שנסתיי לעשות את אותה הפעולה על הכפתור הבא אחריו הוא עבר לדף שהכפתור השני מופן אליו ואני בכול זאת רשמתי את הקוד הנכון איך אני פותרת את הבעיה?
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר אוקי פתרתי בעיה אחת לבד אבל הבעיה השניה היא שהכפתור עדין שולח אותו לדף שאני רוצה שיעבור אך כשלוחצים על הכפתור הוא מתחיל את הדף מחדשמה עושים ?ליתר בטחון הנה הקודים של שתי הלחצניםלחצן ראשוןon (release) { nextScene();}לחצן שניon (release) { gotoAndPlay("scene 9",1);}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.