עבור לתוכן

מבקש המלצה למסך טלוויזיה איכותי תקציב של 7000 ..

Featured Replies

פורסם

ששלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם ..

אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים ..

העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות טובים .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה ..

לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ...

התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת ..

סתם ככה הסכלתי על :http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375879

אני לא כל כך מבין בנושא אז אנא הסבירו לי ...

אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות..

ועניין ה-HD ... ראיתי כבר ..זו באמת איכות לא נורמלית.. התחשבו והתמקדו בעניין הזה..

זו טכנולוגיה מדהימה ... שיהיה בטלוויזיה חיבור HDMI .. ומזה בדיוק FULL HD ?...

זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה בחודש הקרוב .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות ..

אני ממש מעריך אותכם .. אתם עוזרים לאנשים כמוני.. שלא ממש מבינים... הסבירו והמליצו לי ..

דרך אגב אני מוריד המון סרטים וכאלו .. סדרות וכל מיני .. ו.. ארצה לצפות בהם בטלוויזיה.. (תתחשבו בזה..)

אם תוכלו בבקשה קודם להסביר ואחר כך להמליץ זה פשוט יהיה מעולה..

תנו לי את חווית הצפייה המושלמת ... אתם תותחים - ממש מעריך אותכם .. אתם עוזרים לאנשים כמוני.. שלא ממש מבינים... הסבירו והמליצו לי ..

:):yelclap::silly:

[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 14:30:46

בבקשה לא להעביר לפורום אחר ... זה חשוב לי .. :xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

:yelclap: גם אני פה...

מחכה לתגובות שלכם ...

פורסם
  • מחבר

לכל הצוות המקצועי וחברי הקהילה התותחים .. התייחסו בבקשה גם לאשכול שלי.. :)

פורסם
  • מחבר

HWzone ??... זה אתם ?.. מה קרה לכם ?.. אפשר בבקשה עזרה .. אם לא אז פשוט תאמרו לא... לפחות התייחסות ...

האשכול נקרא 60 ומשהו פעמים .. למה אתם לא עוזרים ?.. עשיתי משהו רע ?.. אני פשוט לא מבין ... אני שם לב שלכולם עונים ומתייחסים אך מה איתי ?..

יש מישהו אחראי פה בכלל ?... טוב .. מקווה שתתיחסו לזה ... :(

פורסם

אין אחראי פורום בכלל....יש בעיה.

תפרסם מחדש בפורום אודיו וקולנוע ביתי.

פורסם
  • מחבר

חברים בחיית... :P

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה ... יש לכם יחס מצויין כאן באתר .. :s05:

פורסם

טוב אז ככה....מסך מעולה של 37 אינטש בתקציב הזה לא תוכלו להשיג כרגע לצערי....אם אתם מוכנים להתפשר על 32 אינטש אז יש מסכים מצויינים של סמסונג פיליפס ושארפ שיכולים להתאים לתקציב. אם אתם ממש מתעקשים על 37 אינטש אז המסך הבא של חברת lg יהיה לא רע (לא המסך הכי טוב בשוק, אבל גם לא רע בכלל).

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=411590

פורסם

הבעיה היא שה LCD לא יכול לנצל בארץ את ה HD ולכן טלויזיה לא יראו ככ טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים