עבור לתוכן

הקמת רשת חוטית/קווית

Featured Replies

פורסם

ברצוני להקים רשת חוטית בין שני מחשבים אשר בביתי.

באמצעותי מודם בעל חיבור usb.

ברצוני לקנות נתב לחבר מכל מחשב כבל אל הנתב, ולחבר את הנתב למודם.

האם זה אפשרי? מזכיר שישי לי מודם usb, ושזו רשת קווית.

אם זה אפשרי איזה נתב מומלץ לקנות?

ואיך לחבר בדיוק את הכבלים ממחשב לנתב ומנתב למודם? באלו כבלים מדובר בכל חיבור?

פורסם
  • מחבר

האם אפשר להחליף את המודם שלי במודם שמתחבר לכרטיס רשת בבזק?

פורסם

אתה צריך קודם כל לקבל אישור ממוקד התמיכה של בזק, כי אם לא תתקשר אליהם קודם בבזק סטור לא יחליפו לך.

1800340340

פורסם
  • מחבר

התקשרתי למספר שצויין למעלה, היא הציעה לי להחליף את המודם תמורת 130 ש"ח(הבנתי שיש אנשים שקיבלו אותו בחינם לא?).

היא גם הציעה לי להצטרף בקניית מודם/נתב אלחוטי ב9.9 לחודש ל24 חודשים, האם זה משתלם? אני מזכיר שהיא מציעה אלחוטי ואני מתכנן לעשות רשת חוטית.

אם אני מחליט לעשות רשת אלחוטית האם אני צריך גם לקנות כרטיסי רשת חדשים למחשבים חוץ מהאלו המובנים בלוח אם?

אולי בכלל כדאי לי לקנות מודם ונתב לבד בחנות מחשבים?

מה אתם מציעים?

תודה לעונים

פורסם

תגיד שיש לך Windows Vista, יחליפו לך בחינם.

פורסם

זה יעבוד?

פורסם
  • מחבר

האם תוכל להסביר איך הקשר בין ויסטה לבין ההחלפה והאם אתה מדבר מנסיון?

פורסם

הוא בטח מתכוון לזה שלבק אין עדיין את הדרך להגדיר את USB שבמודם לחיבור לאנטרנט ע"י ויסטה.

פורסם

לפני כשנה התקשרתי לבזק וטענתי שהUSB עושה לי בעיות (מה שהיה חלקית נכון) ושאלתי מה ניתן לעשות בנידון.

מיידית הם הציעו שאבוא להחליפו בדגם רשת בתמורה להתחייבות לשנה, אני מאמין שעם קצת שיכנוע גם על המכשול הזה היה אפשר להתגבר אך לא היה טעם.

קיבלתי דגם חביב וקטן שהינו גם ראוטר, ובחיבור בעלות מינימאלית לSwitch הרשת הקווית נולדה לה.

פורסם

תגיד שיש לך Windows Vista, יחליפו לך בחינם.

עובד מניסיון :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז דבר ראשון תודה, היום החלפתי את המודם במודם רשת ללא תשלום בזכות הטיפ שקיבלתי כאן.

המודם שקיבלתי הוא: rotal rta1320a

מה אתם יכולים לספר לי על המודם הזה?

יש המלצות לגביו?

כתוב עליו מודם/נתב האם זה אומר שהוא מוגדר כנתב בעצמו ולא צריך לעשות כלום כדי להגדירו כנתב?

בהמשך לענייני בהקמת רשת ביתית חוטית עכשיו כשיש לי מודם מתאים אני צריך לקנות מתג, איזה מתג הייתם ממליצים?

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים