עבור לתוכן

רוצה לשדרג כ. מסך בעתיד הקרוב,אבל אני תקוע בברוך רציני..צריך עצות

Featured Replies

פורסם

שלום...

להלן המפרט של המחשב שלי:

AMD Athlon 3000+ 64Bit [סוקט 574]

Asus K8V SE DEluxe [AGPX8

Kingston 1024MB DDR RAM [512*2]

WD 80GB 7200RPM

PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit [AGPX8]

HEC 720W

הקיצר,המחשב הנ"ל הוא כבר לא אותה חיית ביצועים שהוא היה בעבר,וכבר הירידה בביצועים ניכרת עליו [אומנם הוא מחזיק סבבה את כל המשחקים הקיימים בשוק עכשיו ואפילו על הגדרות לא רעות בכלל...אם ניקח את C&C3 לדוגמא-אני משחק שם עם הכל על HIGH וחלק על ULTRA HIGH והFPS סבבה לגמרי ב90% מהקטעים]...אבל יש התקדמות מתמדת במשחקים,והמחשב הולך ומתדרדר...

עכשיו אני אדבר ישר ולענין-אני זונת גראפיקה...אני נהנה ממשחק פי 1000 כשהרזולוציה גבוהה,וכשהגראפיקה עושה נעים בעיניים והמחשב שלי כבר הולך ונעשה בעייתי בתחום הזה...לכן רציתי לשדרג רק כרטיס מסך,אבל אני תקוע בבעיה רצינית...

הכרטיס מסך שלי הוא AGPX8

והלוח אם שלי תומך רק ביציאת AGP [אין לי PCI-E]

ככה שאם אני רוצה להחליף כרטיס מסך [והרי היום הכל הולך על PCI-E] אני צריך להחליף לוח אם...וכאן נכנסת עוד בעיה ממש רצינית-המעבד שלי הוא מהדור הישן ומבוסס על סוקט 754,ולמיטב ידיעתי-זה נדיר אחושרמוטה למצוא היום לוח אם תומך סוקט 754 עם יציאת PCI-E

ככה שהחלפת כרטיס מסך כרוכה בתסביך עצבני ביותר...

האם יש לאנשים המלצות מה לעשות?האם עדיף ללכת על מערכת חדשה?האם יש לוחות אם טובים לS754 שתומכים בPCIE או שפשוט יש כרטיסי מסך AGP ששווים קנייה?

בתודה מראש.

פורסם

מה התקציב ?

אבל בלי קשר המחשב שלך לא כזה גרוע,הייתי מציע לך לסחוב עוד משהו כמו חצי שנה - שנה ולקנות חדש...

מפונק !!! (סליחה,הייתי חייב)

פורסם

TombcatZ 2,

אתה יכול לקנות לוח אם לסוקט 754 מיד שנייה

פורסם

מה התקציב ?

אבל בלי קשר המחשב שלך לא כזה גרוע,הייתי מציע לך לסחוב עוד משהו כמו חצי שנה - שנה ולקנות חדש...

מפונק !!! (סליחה,הייתי חייב)

אני נמצא באותה הבעיה ותומך בבחור ..

לדעתי כדאי לחכות כמה חודשים, אם תשדרג את הרכיבים שיש לך כרגע בעוד שנה הם שוב לא יתאימו לדרישות שלך..

תחסוך את המזומנים ותקנה מערכת שלמה יותר מאוחר.. תקבל מכך תמורה יותר טובה..

פורסם

לפי מידע שפורסם באתר הסיני שהובא כאן השבוע, כרטיסי המיד של סדרת 8XXX של NVIDIA אמורים

לצאת גם בגרסת AGP. אם הידיעה נכונה, וזה כנראה יתברר בימים הקרובים זה יכול להוות פתרון טוב עבורך.

פורסם

לפי מידע שפורסם באתר הסיני שהובא כאן השבוע, כרטיסי המיד של סדרת 8XXX של NVIDIA אמורים

לצאת גם בגרסת AGP. אם הידיעה נכונה, וזה כנראה יתברר בימים הקרובים זה יכול להוות פתרון טוב עבורך.

והמחירים יהיו בהתאם :-\ ובכלל הכרטיסים חלשים יותר +/- מהכרטיסים המוצעים כעת

פורסם
  • מחבר

אומנים PCI-E הוא X16

ו-AGP הוא X8

אבל לא הוכח מעולם באופן חד משמעי שPCI-E מביא ביצועים יותר טובים..הבעיה היא העלות הגבוהה של היצור שלו.

בכל מקרה,גם אם יוצא 8XXX לAGP,זה כבר בטח יהיה יותר זול לקנות מעבד+לוח אם חדש+כ. מסך חדש בPCI-E.

פורסם

שמע לי יש סוקט 754 על PCI EXPRESS עם מעבד AMD ATHLON 64 3000+ OC TO 3400+מעט מאוד אבל ממש קמצוץ משחקים לוקח בחשבון DUAL CORE ומשתמש בו נכון ככה שהמעבד שלך מספיק למשחקים בצורה ניכרת, לא ממליץ לך להשקיע בAGP תוכל לקנות לוח לסוקט 754 בדיוק כמו שלי עם PCI EXPRESS במחיר מינימלי של 300 או ש350 ש"ח מwww.wellcom.co.il ותחכה שיהיו בנצ'ים עם הגיפורס 86XX והרדאון HD2XXX ואז תראה כבר מה תוכל לקחת ואם בכוונתך למכור את הכרטיס עשה זאת עכשיו כי אחרי כך זה כבר לא יהיה שווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים