פורסם 2003 בינואר 1622 שנים אהלן,בכל פעם שאני מנסה ליגלוש לאתר מסויים נוצר לי redirect אוטומטי לאתרסקס ואני לא מצליח להפטר מזה.מחקתי את כל מה שקשור ל internet files ועדיין כלום לא עזר !יש למישהו רעיון ?תודה.
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים אהלן,בכל פעם שאני מנסה ליגלוש לאתר מסויים נוצר לי redirect אוטומטי לאתרסקס ואני לא מצליח להפטר מזה.מחקתי את כל מה שקשור ל internet files ועדיין כלום לא עזר !יש למישהו רעיון ?תודה. תפסיק לגלוש באתרי סקס!!!סתם. תנסה לקחת תוכנה כמו ad-aware שמחפשת תוכנות מסוג זה.
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים אני חושב שיעזור לך משהו יותר רציני מAd-Aware, כמו Spybot: Search & Destroy.רק שים לב, Spybot היא לא מהתוכנות שצריך רק ללחוץ Ok וNext.
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים נתפס עם המכנסיים למטה תרתי משמע , ספייבוט כפי שnice-1 הציע היא תוכנה מומלצת מאד הנה האתר שלה.
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים תיכנס ל registry ותסיר את התוכנה מהפעלה אוטומטית.....(להסברים יותר מפורטים צור קשר.....) או שתשתמש ב startar או משהו דומה כדי לערוך את התוכניות שנטענות בהפעלת המחשב!אבל כדי להימנע ממצבים דומים בעתיד......תפסיק לגלוש לאתרי סקס!!! (יחי האתר של ענת!) ;D
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים כמו שאמר קודמי , כנס ל- Start , והפעל Regedit .חפש שם את האתר הבעייתי , ותנסה להסיר אותו.
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים כמו שאמר קודמי , כנס ל- Start , והפעל Regedit .חפש שם את האתר הבעייתי , ותנסה להסיר אותו.אני לא ממליץ להתעסק עם הרג'יסטרי. במיוחד אם אתה לא ממש מקצוען.
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים קרה לי אם האתר loop.comעשיתי חיפוש בגוגל uninstall loop.com והגעתי לאחד הדפים בloop שכולל קובץ uninstallתנסה ותקווה שהם מספיק הגונים לתת לך את זה(אם אפשר לצפות מהם להגינות ;Dדרך אגב אצלי החיפוש הרגסטרי ובכל מקום שעלה בדעתי בזמנו העלה חרסבהצלחהHaimTS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.