עבור לתוכן

למה נטוויזון כאלה איטיים בהורדה משרתי FTP,בוטים במירק וגם בטורנטים...

Featured Replies

פורסם

לעוד מישהו זה ככה?,הגלישה מהירה ההורדה משרתי HTTP מהירה,אבל משרתי FTP בוטים במירק ומטורנטים זה לא עולה לי ליותר מ5-10 ק"ב...מה זה האייטיות הזאת?? יש לי חבר שמחובר דרך 012 ומאותו שרת שמוריד לי ב5 ק"ב הוא מוריד במקסימום שלו!!,עכשיו הייתי פותר את זה בכיף ועובר ל012 אבל הבעייה היא שיש לי התחיבות אצלהם עד ה12.5,התקשרתי לתמיכה טכנית והסברתי להם את הבעייה,אז הם עושים לי שהם צריכים את הכתובת של השרת...והם לא מבינים שזה לא רק בשרת הספציפי הזה אלה בכל שרתי הFTP מירק וטורנטים! אני מתחרפן מישהו פה יודע איך לפתור את זה ? :x

פורסם

אולי הם חוסמים פורטים, על זה חשבת?

פורסם
  • מחבר

שאלתי אותם את זה כבר ממזמן והם אמרו לי במפורש שהם לא חוסמים שום פורטים ואין להם גם סיבה לעשות את זה....

פורסם

אין חסימת פורטים יש פשוט תעדוף ל HTTP .

הספק מעדיף שיהיה עדיפות ל HTTP ושם אתה מקבל מהירות טובה יחסית .

אתה יכל לעשות אפילו בדיקה פעם הורדה מאותו שרת דרך HTTP , ופעם דרך FTP .

ותראה שאתה מקבל מקסימום ב HTTP , וFTP על הפנים .

אין לך הרבה אופציות , חוץ ממעבר לספקית אחרת .

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שאם אני יוריד מהשרת FTP דרך הדפדפן זה יוריד לי על מהירות נורמאלית?,וזה רק בנטוויזיון ככה?

ועוד משהו אז איך אני יקבל מהירות טובה מבוטים במירק? מהם אי אפשר מן הסתם להוריד דרך HTTP...

ניסיתי עכשיו כמו שאמרת להוריד דרך הדפדפן מהשרת FTP וזה עדיין מוריד לי שיא הלאט על 5 ק"ב :\

פורסם

לא משנה כל כך דרך מה אתה מוריד ..

העיקר זה מאיפה אתה מוריד , FTP זה פורט 21

HTTP זה פורט 80 .

הנה למשל בדיקה שלי דרך 012 , גם שם יש עדיפות ל HTTP .

אותו שרת פעם FTP פעם HTTP ...

14/04/2007 16:34

[~Debian_NL1] File "download.xs4all.nl/pub/mirror/debian/ls-lR.gz" at 36 KB/Sec

[Debian_NetherLands] File "http://ftp.nl.debian.org/debian/ls-lR.gz" at 206 KB/Sec

פורסם
  • מחבר

אממ השרת FTP שאני מוריד ממנו הוא בכלל פורט 8000....

וזה ככה גם בבוטים במירק ובטורנטים

פורסם

נו בסדר ...

הם הרי גם לא נותנים עדיפות לפורטים שאתה משתמש ...

רוב רוחב הפס שלהם הולך על פורט 80 .

ומה שנישאר הולך לשאר התעבורה .

פורסם

שאלתי אותם את זה כבר ממזמן והם אמרו לי במפורש שהם לא חוסמים שום פורטים ואין להם גם סיבה לעשות את זה....

אתה לא יודע אם הם דוברי אמת...

רק שלשום חבר שלי התנתק מ012 ועבר ל014.

פעמים הוא שאל אם הם חוסמים וכל פעם מישהו אחר ענה לו תשובה אחרת....

פורסם
  • מחבר

אם כל הספקיות נותנות עדיפות לHTTP,אז איך אפשר להסביר את זה,שרק בנטוויזון ההורדות משרתי FTP וכל השאר איטיות רצח,וב012 לדוגמא מורידים על המקסימום מכל מקום...נטוויזון נותנת עדיפות יותר גבוהה מכל הספקיות לHTTP?

ואם כן אז יש דרך כלשהיא,לעקוף את העדיפות הזאת? למה יש לי חודש שלם עד שאני יכול להתנתק מהם וחבל לי סתם לבזבז חודש בלי לנצל את האינטרנט בכלל...

בעע עכשיו אני מוריד ב0.00 מאיזה בוט במירק... זה ממש מוגזם :\

פורסם

הקטע עם ftpים בנטויז'ן כבר איזה שנה ככה.

פורסם

אם כל הספקיות נותנות עדיפות לHTTP,אז איך אפשר להסביר את זה,שרק בנטוויזון ההורדות משרתי FTP וכל השאר איטיות רצח,וב012 לדוגמא מורידים על המקסימום מכל מקום...נטוויזון נותנת עדיפות יותר גבוהה מכל הספקיות לHTTP?

ואם כן אז יש דרך כלשהיא,לעקוף את העדיפות הזאת? למה יש לי חודש שלם עד שאני יכול להתנתק מהם וחבל לי סתם לבזבז חודש בלי לנצל את האינטרנט בכלל...

בעע עכשיו אני מוריד ב0.00 מאיזה בוט במירק... זה ממש מוגזם :\

לכל ספק יש רוחב פס שונה לחו"ל ... וזה הרבה כסף .

נטויזין לא מעוניינים לשלם על הגדלת הפס הקיים .

כרגע הספק עם הכי רוחב פס היא 014 , והיא כמובן המומלצת כיום .

פורסם

נסה באותו FTP בשעה ככה 5-7 בבוקר ותראה איך הוא טס.

פורסם

כי נטוויז'ן מעפנים.

נקודה.

הם נותנים תיעדוף ומאטים שירותים אחרים ברמות שאתה לא מאמין.

שנה שלמה בזבזתי את הזמן איתם עם הורדות מטורנטים שביחד לא עוברות את ה30KBPS חוץ מלעיתים נדירות (גם על סדרות טלוויזיה חדשות) בעוד אצל ההורים שלי אותו רוחב פס בבזק בינלאומי (014) זה היה בקלות מגיע ל100KBPS קבוע.

בסופו של דבר - התנתקנו מנטוויזן.

זה פשוט בלתי נסבל.

ליביו

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני מת לעשות...הבעייה היא שאני בהתחייבות מסריחה עד ה12 ל5....זתומרת עוד בערך חודש איזה עצבים...יש דרך לצאת מההתחייבות הזאת? כמו למשל לאיים בתביעה על אי מתן שירות אינטרנט תקין,או משהו בסגנון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים